2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا کمکککککک

180 بازدید | 24 پست

بچه ام چهارروزشه....نوک سینه ام تو رفته و درسته ،دهان نمیگیره چیکاااااار کنم؟؟؟؟؟ رفتم داروخانه ازاین کمک سینه ها گرفتم که شبیه نوک سینه اس‌ شیرمو میدوشم با شیردوش میریزم سرنگ و کنار پستان که میمکه میدم بهش.... چیکار کنم نوک سینه ام بیاد بیرون 😭😭😭😭😭شیر دارم اما نمیتونم بدم به بچه ام....خالم خیلیییییی بده 

بیماری لاعلاج فقط دهن مردم.که نه بسته میشه،نه درمان😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرنگ قسمت جلوشو بِبُر بعد بزن به سینت قست دسته ی سرنگ رو بکش رو به بیرون تا نوک سینت کشیده بشه داخل سرنگ نگهش دار. نوک سینت میاد بیرون

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

منم مشکل شما رو داشتم.از همه چی هم استفاده کردم.باید دردشو تحمل کنی تا کم کم خودش درست میشه.طرز درست شیر دادن هم مهمه.باید نوک سینتو بکشی و بذاری تو دهن نوزاد.درد داره ولی باید تحمل کنی

چند دفه با شیر دوش حسابی شیرتو بدوش، خود شیر دوش نوک میده تا حدی به سینه ، وقتی کامل دوشیدی خیلی ببخشید از شوهرت کمک بگیر بگو حسابی مک بزنه خیلی خوبه باعث میشه سینه یکم نوک پیدا کنه چند بار اینکارو انجام بده، یکی از دوستام اینکارو کرد درست شد

سرنگ قسمت جلوشو بِبُر بعد بزن به سینت قست دسته ی سرنگ رو بکش رو به بیرون تا نوک سینت کشیده بشه داخل ...

مطمئنی؟ دائم نمیمونه

منم مشکل شما رو داشتم.از همه چی هم استفاده کردم.باید دردشو تحمل کنی تا کم کم خودش درست میشه.طرز درست ...

نوک سینه ام سفته 😭😭

گلم اینو که میگم تجربه چهار سال کار کردن در بخش سزارین هستش یک سرنگ ۱۰ سی سی بگیر نوک سرنگ ( جایی که سر سوزن بهش وصل میشه) را ببر و بذار نوک سینه با تمام قدرت بکش دو روز نکشیده درست میشه این دستگاههای که در داروخانه هاست مثل این جواب نمیده امتحان کن حتما البته بسیار هم دردناک هستش ولی به خاطر کوچولوی ناز تحمل کن

دوستان گلم لطفا برای برآورده شدن حاجتم منو به یک صلوات مهمون میکنید؟
مطمئنی؟ دائم نمیمونه

واسه بعضیا که نتیجه داده. 

چی دایم نمیمونه؟

متوجه حرفم شدی؟ یه وقت بلایی سرخودت نیاری. 

سرنگ بدون سوزن باشه. قسمت جلوشو با چاقو ببر. 

سرنگه اندازشم متوسط باشه اندازه نوک سینه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.