2777
2789
عنوان

آش نخورده ودهن سوخته(کرونا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 82 پست
اصصصصصلا پشیمون نیست همون شب از بس گفت خار باباتو میگام من حالم بدشد بیمارستانی شدم😭

تف به روش بیاد خدا خودش بزنه تو دهنش  عوضییییی 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
خدانکنه دختر بیارم اگر هم اوردم خدانکنه که مثل تو بشه که شوهرش مارو فحش بده اون بره ور دلش

ور دل شوهرم نیستم

۴ روزه سلامشم نمیکنم محل سگشم نمیذارم فکر کردی بغلش میخوابم درد بچم اومدم چون گفت بچمو میبرم وابسته دختر ۴ سالمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصصصصصلا پشیمون نیست همون شب از بس گفت خار باباتو میگام من حالم بدشد بیمارستانی شدم😭

بعضی مردا اعصاب ندارن 

مطمئن باش یه راهی داره 

بعضی وقتها درمانش فقط توجه دائم و محبته 

اگه پای حرفش نشستی حتما بپرس از چی تو گذشته دلخوره 

بعد بخاطرش عذرخواهی کن علت مشخص کن 

البته این در حدیه که من اطلاع دارما مطمئنا برای همه این راه جوابگو نیست فقط تجربمو منتقل کردم

ور دل شوهرم نیستم ۴ روزه سلامشم نمیکنم محل سگشم نمیذارم فکر کردی بغلش میخوابم درد بچم اومدم چون گفت ...

نمیدادی بچرو چه غلطی میتونست بکنه تو که خونه بابات بودی میرفتی با بچه تو اتاقدرو باز نمیکردی

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
ور دل شوهرم نیستم ۴ روزه سلامشم نمیکنم محل سگشم نمیذارم فکر کردی بغلش میخوابم درد بچم اومدم چون گفت ...

بچه که تا ۷سالگی با مادرشه مگع مادر نخواد.بعدشم اگه شووهرت ویرووس و گرفته اصلاا ازش پرستاری نکن با این بی ادبی و بد دهنییش.بزار درد بکشه فدااااا سرت.من یکی بخواد اینجوری بگه و بخواد واسه  مادر پدرم چهارتایی بیاد شوتش میکنم از زندگیم بیرونن

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن

نباید میرفتی تا وقتی شوهرت احترام به پدرو مادرت و یاد بگیره 

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
بچه که تا ۷سالگی با مادرشه مگع مادر نخواد.بعدشم اگه شووهرت ویرووس و گرفته اصلاا ازش پرستاری نکن با ا ...

منم

بچه که تا ۷سالگی با مادرشه مگع مادر نخواد.بعدشم اگه شووهرت ویرووس و گرفته اصلاا ازش پرستاری نکن با ا ...

اینا میرن که شوهرشون پررو میشه