2777
2789
عنوان

آش نخورده ودهن سوخته(کرونا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که شوهرت ادم حسابت نمیکنه حداقل روی بابات و زمین نمینداختی و خونش میموندی .

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
شوهرت خیلی تند رفته  انشالا که الان پشیمون باشه از رفتارش شاید بروز نده البته اما تو سعی کن م ...

اصصصصصلا پشیمون نیست

همون شب از بس گفت خار باباتو میگام من حالم بدشد بیمارستانی شدم😭

اصصصصصلا پشیمون نیست همون شب از بس گفت خار باباتو میگام من حالم بدشد بیمارستانی شدم😭

خدانکنه دختر بیارم اگر هم اوردم خدانکنه که مثل تو بشه که شوهرش مارو فحش بده اون بره ور دلش

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
😔😔😔😔😔😔بهتر نیست قشنگتر حرف بزنی

خیر چون واقعا بدبختی که کمتر از گل شوهرت به بابا و مامانت گفته و تورفتی و

شوهرت خیلی تند رفته  انشالا که الان پشیمون باشه از رفتارش شاید بروز نده البته اما تو سعی کن م ...

نه دیگه اگر خدایی نکرده کرونا گرفته شوهرش باید بفرستش خونه مادر شوهرش دیگه خودش و بچش مهمترن

خدا از اونايي ك عروسي گرفتن نگذره 

احمقن احمق نداريم رو دستشون 

انشالله بزار بيماري ب خير بگذره بعدا دست پايين بگير حسابي ابا از اسياب افتاد شيريني بگيرين برين خونه مامانت اينا

اصصصصصلا پشیمون نیست همون شب از بس گفت خار باباتو میگام من حالم بدشد بیمارستانی شدم😭

ببخشیدا جدا با این اخلاق بد  اگر همینی که میگی باشه از همچین مردی چجوری باردار شدی !!! البته مهم علاقه است و تفاهم 

خاک توسراون خواهرشوهربیشعورت آدم قحط بودبه شوهرت زنگ زدواسه سرم.....شما که میدونی شوهرت بی آبرویی میکنه بهش میگفتی ماسک بزن ومراقب باش بجای اینکه بگی نرو...جماعت مردکاری روبخوادبکنه به حرف مانمیکنه عزیزم