2777
2789
عنوان

آش نخورده ودهن سوخته(کرونا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 82 پست

عزیزانم برامنم دعا کنیدکرونانگرفته باشم.پدرمو خواهرم گرفتن منم باهاشون درارتباط بودم.دارم ازاسترس میمیرم اخه باردارم میترسم برانینیم اتفاقی بیفته.دو تا سقط داشتم الان شیش ماهم شده میترسم دوباره از دستش بدم.توروخدابرام دعاکنیدبچم سالم به دنیابیاد.

میترسم برم ازمایش بدم.

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰

فقط اونهایی که میگن بهش محبت کن😑😑😑یعنی از ماست که برماست.طرف توهین کرده به خانمش به خانواده خانمش کار پرخطر انجام داده رفته باز میگن محبت کن.همین فکرهای خاله خانباجی های صدسال پیش حال و روز زن ایرونی رو اینطوری کرده .یعنی شان و شخصیت و..همه کشک .هربلایی سرت اورد بدبخت و حقیر باش بازم منت طرف رو بکش و محبت کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدادی بچرو چه غلطی میتونست بکنه تو که خونه بابات بودی میرفتی با بچه تو اتاقدرو باز نمیکردی

چه نسخه هایی می پیچید واسه خودتون شما که تو زندگیش نیستید ☘

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
نمیتونین درک کنین،کسی که بعد ازدواج فهمیدم دوهفته توی تیمارستانم بستری بوده وبه ما نگفته بودن🥺

اگه میخوای تغییر کنه زندگیت باید از پاایه درستش کنی.یا ببرش پیش دکترش یا باهاش صحبت کن.از بین میری این وسط عزیزم

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
عزیزانم برامنم دعا کنیدکرونانگرفته باشم.پدرمو خواهرم گرفتن منم باهاشون درارتباط بودم.دارم ازاسترس می ...

ایشالله چیزی نباشه ، یک چک اپ برو ، نمیگم تو دلت خالی نشه ولی کرونا بچه تو شکم از مادر میگیره مادر چیزیش نیست اما اون ممکنه گرفته باشه 

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست