2777
2789
عنوان

مامان خوشگلای این ماه بیان لدفا 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 23 پست
اخی دکترت بهت ویتامین ب و دمیترون داده؟من دمیترون که میخوردم خیلی حالم بهتر میشد و حداقل اب رو میتون ...

نه گفت اول ب۶ بعد دیمن هیدرینات بعد دمیترون، من با دیمن خیلی بهتر میشم ولی مقاومت میکنم و میگم تا میشه قرص نخورم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
نه گفت اول ب۶ بعد دیمن هیدرینات بعد دمیترون، من با دیمن خیلی بهتر میشم ولی مقاومت میکنم و میگم تا می ...

اخه مقاومت نداره،قرصهارو بخوری حالت بهتر میشه مشکلی واسه فندقت بوجود نمیاد خیالت راحت من چون تامرز بستری تو بیمارستانم رفتم و مدام تو اورژانس بیمارستان بودمو سرم میزدم دیگه دکترم راضی شد به خوردن دمیترون

برای انجام چیزهایی که نداشته ای باید کارهایی را انجام دهی که قبلا هرگز تجربه نکردی🤩🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گفت اول ب۶ بعد دیمن هیدرینات بعد دمیترون، من با دیمن خیلی بهتر میشم ولی مقاومت میکنم و میگم تا می ...

من قشنگ یادمه تا هفته ۲۰تقریبا هفته ای دوتا سرم میزدم😃😃

برای انجام چیزهایی که نداشته ای باید کارهایی را انجام دهی که قبلا هرگز تجربه نکردی🤩🥰
اخه مقاومت نداره،قرصهارو بخوری حالت بهتر میشه مشکلی واسه فندقت بوجود نمیاد خیالت راحت من چون تامرز ب ...

میگم یکوقت عوارضی نداشته باشه آخه هردوتا قرص رده ی B هستن

سونو آنومالی که رفتم تو ۱۸ هفته انقدر حالم بد بود و حالت تهوع داشتم که نمیتونستم بخوابم دکتر سونو کنه در این حد بودم ولی به لطف خدا همش گذشت و الان دیگه منتظر پسرکم هستم

میگم یکوقت عوارضی نداشته باشه آخه هردوتا قرص رده ی B هستن

نه بابا دکترا حواسشون هست خودشون

سونو آنومالی که رفتم تو ۱۸ هفته انقدر حالم بد بود و حالت تهوع داشتم که نمیتونستم بخوابم دکتر سونو کن ...

چه اوضاعی داشتیا🥴 خداروشکر بهتر شدی، ان شاءالله لبخند پسرت همه اون روزها رو از یادت ببره🥰

چه اوضاعی داشتیا🥴 خداروشکر بهتر شدی، ان شاءالله لبخند پسرت همه اون روزها رو از یادت ببره🥰

اره واقعا 

ممنونم عزیزم