2777
2789

من یکمی پس انداز دارم حالا گاهی خودش داده خرج نکردم نگه داشتم گاهی خودم از جیبش برداشتم.یکبار لازم داشت سوپرایزش کردم حدود ۲ تومن دادم بهش کلیم خوشحال شد.ولی همیشه عذاب وجدان داشتم ک کارم درست نیست بخدا خرج خانوادمم نمیکنما همون دست خودم میمونه گاهی ب خودشم میدم.ولی این عذاب وجدانه ولم نمیکنه.شوهرمم خداروشکر از اوناش نیست ک نده ولی چون اوضاع اقتصادی الان یکم خرابه حیلی سخت پول میده ولی من ک برمیدارم پس انداز میکنم ب جایی برنمیخوره یا کم نمیاریم سر ماه خداروشکر.حالا کارم درسته یا نه؟؟؟؟؟ شماها هم از تجربه هاتون بگید لطفا

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

پولیه که خودش داده بهم حالا فرصت نکردم خرج کنم پس انداز کردم

هیچوقت هم نپرسیده فلان پولو کجا خرج کردی فک نکنم اشکالی داشته باشه وقتی مشکلی ندارن 🤔

حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش....اشک چشم دلشکسته خانه ویران میکند....

الانم باردارم میترسم رو بچم تاثیر بزاره این کار خیلی ناراحتم

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

من هزارتومنم دارم شوهرم خبر داره😒ولی اشتباهه الکی عذاب وجدان نداشته نگه دار اصلا هم نگو همون تولدش کادو خوب بده همیشه ام عزیز میمونی ،چون مردا تا کم میارن رو پول زن حساب میکنن نمیدونی چه قدر قرض ها دادم و اخرم شدم ادم بده چون قرضمو خواستم 😒😕

من متاهل نیستم اما به نظرم درست نیست از جیب همسر پول برداشتن بدون اینکه متوجه شه 

متاهل بشی میفهمی منظورمو گاهی وقتا واقعا واجبه

همه دارن پس اندازو هر کی نداره هم باید ب فکر باشه 

دشک تخت مامانمو هر موقع بالا بدی پولاش هس 

زیاد ک میشه میریزه بانک به نظر من همه زنا باید پس انداز مخفیانه داشته باشن

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼
متاهل بشی میفهمی منظورمو گاهی وقتا واقعا واجبه

پولایی که توجیبی میگیری رو ذخیره کن 

یا برای خرید بهت میده

چرا باید یواشکی پول برداشت ؟ 

مطمنااا ازدواج هم کنم یواشکی بر نمیدارم ، این کار درست نیست از نطر من

همه دارن پس اندازو هر کی نداره هم باید ب فکر باشه  دشک تخت مامانمو هر موقع بالا بدی پولاش هس&n ...

مثلا اگه هفته ای 50 یا اصلا 100 بهت بده برا خرج خونه تو 20 تومن رو بزار کنار یا خرج کن اضافه اگه اومد باز پس انداز کنی 

ولی این ک از جیبش برداری و دوس ندارم

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼