من یکمی پس انداز دارم حالا گاهی خودش داده خرج نکردم نگه داشتم گاهی خودم از جیبش برداشتم.یکبار لازم داشت سوپرایزش کردم حدود ۲ تومن دادم بهش کلیم خوشحال شد.ولی همیشه عذاب وجدان داشتم ک کارم درست نیست بخدا خرج خانوادمم نمیکنما همون دست خودم میمونه گاهی ب خودشم میدم.ولی این عذاب وجدانه ولم نمیکنه.شوهرمم خداروشکر از اوناش نیست ک نده ولی چون اوضاع اقتصادی الان یکم خرابه حیلی سخت پول میده ولی من ک برمیدارم پس انداز میکنم ب جایی برنمیخوره یا کم نمیاریم سر ماه خداروشکر.حالا کارم درسته یا نه؟؟؟؟؟ شماها هم از تجربه هاتون بگید لطفا
خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الانم باردارم میترسم رو بچم تاثیر بزاره این کار خیلی ناراحتم
خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
من هزارتومنم دارم شوهرم خبر داره😒ولی اشتباهه الکی عذاب وجدان نداشته نگه دار اصلا هم نگو همون تولدش کادو خوب بده همیشه ام عزیز میمونی ،چون مردا تا کم میارن رو پول زن حساب میکنن نمیدونی چه قدر قرض ها دادم و اخرم شدم ادم بده چون قرضمو خواستم 😒😕
من متاهل نیستم اما به نظرم درست نیست از جیب همسر پول برداشتن بدون اینکه متوجه شه
متاهل بشی میفهمی منظورمو گاهی وقتا واقعا واجبه