2777
2789
عنوان

فردا ظهر ناهار

92 بازدید | 12 پست

میخام خورشت ماش درست کنم بنظرتون خوشمزه میش؟!

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

ن

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن

شما خوردین ؟

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

خورشت ماش چجوریه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خورشت ماش چجوریه

درست نکردم تاحالا میخام با این رسپی که هوش مصنوعی بم گف درست کنم 

آماده‌سازی گوشت

تفت دادن گوشت: در قابلمه مناسب، کمی روغن بریزید. تکه‌های گوشت را اضافه کرده و با حرارت متوسط کمی تفت دهید تا آب آن کشیده شود و کمی رنگ بگیرد.

افزودن پیاز و ادویه: 1 عدد از پیازها را خلالی نازک کرده و همراه با گوشت تفت دهید تا طلایی شود. سپس زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و 1 دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

3. پخت اولیه

اضافه کردن آب: حدود 4 پیمانه آب جوش یا عصاره به قابلمه اضافه کنید.

آلو بخارا: آلو بخاراها را شسته و اضافه کنید.

پخت گوشت: حرارت را کم کرده و اجازه دهید گوشت با در بسته، به آرامی بپزد تا نرم شود (حدود 1 تا 1.5 ساعت).

4. افزودن ماش

اضافه کردن ماش: زمانی که گوشت به خوبی نرم شد (تقریباً یک ساعت پس از شروع پخت)، ماش خیس‌خورده را (به همراه آب خیسانده اگر کثیف نبود) به قابلمه اضافه کنید.

پختن ماش: اجازه دهید ماش با حرارت ملایم بپزد. ماش در حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت دیگر می‌پزد و نرم می‌شود.

5. طعم‌دهی و غلظت‌دهی (مرحله آخر)

پیاز داغ کاراملی: در یک تابه جداگانه، پیاز دوم را خلالی نازک کرده و با حرارت بسیار ملایم، مدت زیادی تفت دهید تا کاملاً قهوه‌ای و کاراملی شود. این پیاز داغ، راز طعم و غلظت این خورشت است.

رب گوجه: اگر از رب استفاده می‌کنید، آن را در تابه کوچکی کمی با روغن تفت دهید تا رنگ آن باز شود.

اضافه کردن مواد نهایی: پیاز داغ کاراملی، رب گوجه تفت‌داده شده، و نمک را به خورشت اضافه کنید.

جا افتادن: حرارت را بسیار کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورشت به مدت 30 تا 45 دقیقه دیگر جا بیفتد تا روغن بیندازد و غلیظ شود.

بنظرت خوشمزه میشه؟!

درست نکردم تاحالا میخام با این رسپی که هوش مصنوعی بم گف درست کنم آماده‌سازی گوشتتفت دادن گوشت: در قا ...

هوش مصنوعی رسپی هاش اصلا بدرد نمیخوره

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

درست نکردم تاحالا میخام با این رسپی که هوش مصنوعی بم گف درست کنم آماده‌سازی گوشتتفت دادن گوشت: در قا ...

افتضاحه ترکیب آلو بخارا باماش و گوشت

نپزیا؟؟

افتضاحه ترکیب آلو بخارا باماش و گوشتنپزیا؟؟

واقعا؟☹️

واقعا؟☹️

اخه ماش باالو؟

یکبار بپز شاید دوست داشتی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یکبار بپز شاید دوست داشتی

پشیمون شدم ☹️