2777
2789
عنوان

بدخوابی کودک ۱ ساله

1302 بازدید | 57 پست

پسرم یک سال و چهار ماهشه ظهر ها معمولا نمیخوابه شب هم که میشه بازم‌نمیخوابه الان داره کارتون میبینه و توپ بازی میکنه...من شاغلم خسته ام صبح باید برم سرکار 😔 چیکار کنم زود بخوابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشک میریزه به پهنای صورت

مهم نیس یه مقدار که اشک ریخت خسته میشه میخوابه پسر من ۱۹ماهشه اصلا پا تلوزیون نمیشینه تا وقتیم لامپ و تلوزیون روشن باشه وخودمون نخوابیم نمی‌خوابه . از حالا عادتش بده زود بخوابه خودت راحت میشی

پسرم چند وقته هر چی دستش باشه پرت میکنه 😣امشب داشتم غذاشو میدادم و کنار دستش غذای خودم هم میدادم بشقابم رو بلند کرد و محکم پرت کرد وو شکست😣😣😣😣😣شما میدونید چرا اینکار رو میکنه ؟ خیلی بهانه میگیره، جیغ میکشه و گاهی که بهش توجه نمیکنیم سرش رو میکوبه به دیوار یا لبه میز 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
پسرم چند وقته هر چی دستش باشه پرت میکنه 😣امشب داشتم غذاشو میدادم و کنار دستش غذای خودم هم میدادم بش ...

چند وقتشه؟ پسر منم موهاشو میکشه 😂 اعصاب ندارن بچه های الان..برای جلب توجهه تا به خواستشون برسن..منکه بی محلی میکنم تا از سرش بیوفته

مهم نیس یه مقدار که اشک ریخت خسته میشه میخوابه پسر من ۱۹ماهشه اصلا پا تلوزیون نمیشینه تا وقتیم لامپ ...

مخصوصا به اینکه خانه دار نیستم صبح زود باید برم سرکار 😔 خیلی سخته

عزیزم بد عادتش کردی .بچه تو این سن باید ظهرا یک ساعت بخوابه شبم ساعت ده بگیره بخوابه .

خودم ظهرا سرکار بالا سرش نیستم مادرمم میگه من نمیتونم بخوابونمش نمیخوابه و از این حرفا