2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون مشکل تحرک اسپرم داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 89 پست
دارو داد ازمایش شوهرم جطوره به نظرت؟

مورفولوژی رو نوشته بود۹۸ درصد ابنرمال

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هزینه ها بالاست😔

آره متاسفانه ما دیگه نشد بریم اگرم بخوام دوباره برم مجبورم برم مراکز دولتی خصوصیا که وحشتناکه گرچه شوهرم مخالفه میگه ولش کن همینجوری داریم زندگی میکنیم ولی من خیلی بچه دوست دارم از فکرش نمیام بیرون😔

این نیز بگذرد...                                   
اره دکترم کفت مورفولوژی با دارو درست میشه تحرک سخته

پس چرا دکتر من گفت مورفولوژی درست نمیشه بادارو 

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید
آره متاسفانه ما دیگه نشد بریم اگرم بخوام دوباره برم مجبورم برم مراکز دولتی خصوصیا که وحشتناکه گرچه ش ...

دقیقا منم مث توام

نه نگران نشو باید امیدوار باشی آخه من خودمم تنبلی دارم توکلت به خدا باشه باید پشتکار داشته باشی

توکلم همیشه به خداست هر چی خدا بخواد 

منم یکم تنبلی دارم حالا ببینیم جواب سونو و ازمایشام چی میشه

اره تحرک نداشته باشه اسپرم میخوره به دیواره های رحم

بچه ها خرنوب هم میگن خوبه 

عمل واریکوسل رو هم اگر دارن انجام بدن بهتره 

همسرتون حتما ازمایشهای عفونتی بدن مثل سفلیس 

و....که اکثرا دکترای اورولوژی از اون غافلن

نه اتفاقا تحرک درست نمیشه. ..میخوای دکترت رو عوض کن

شوهرم دیگه دکتر نمیره .میگه چهارساله اذیت میشم دیگه منو بکشی هم نمیام دلم براش سوخت .چند ماه پیش بهم گفت .بعدش زد زیر گریه