2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

120 بازدید | 12 پست

اخه چرا اینقد سخته عشق یه طرفه

دارم دیوونه میشم 

غیرمستقیمم گفتم فایده نداره 

شاید منو نخواد من الانم هیچ کاری نمیکنم بگم پیام میدم یا چیزی..هیچی

لطفا نگین نمیخوادت آویزون نشو اینا من گوشم از این حرفا پره خودم میدونم اصلا هم مزاحمش نشدمو نیستم

فقط حس یه طرفه خیلی سخته.اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام  

منم درگیر عشق یه طرفه م  

هیچ چیز خوبی تو عشق یه طرفه نیس خیلی سخته 

من بهش گفتم اتفاقا خب معلومه دوستم نداره دگ بازم خوبه کمم نیاورد دمش گرم

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب همین کارو ادامه بده واقعا عذاب داره بیخیال باش

sh_n👉❤❤   ♫ ازش نپرسیدم کی بود نگاهش دنبال چی بود با من عاشق ولیکن قلب و زبونش یکی بود   الهه دل پاکی بود     مثل خودم خاکی بود   با ناز بی حد چشاش از همه دنیا شاکی بود        چشم انتظار دل بیقرار  دنبال یار بود این خانم خوش برار و گل خنده رو       اسمش بهار بود این خانم  💚 اسمش بهار بود این خانم🤗

بنظرم بعد چند ماه باید از چشمت بیفته

یا اصلا بهتره مستقیم و بدون هراس بگی گلم

sh_n👉❤❤   ♫ ازش نپرسیدم کی بود نگاهش دنبال چی بود با من عاشق ولیکن قلب و زبونش یکی بود   الهه دل پاکی بود     مثل خودم خاکی بود   با ناز بی حد چشاش از همه دنیا شاکی بود        چشم انتظار دل بیقرار  دنبال یار بود این خانم خوش برار و گل خنده رو       اسمش بهار بود این خانم  💚 اسمش بهار بود این خانم🤗
چکارته تعریف کن چطوری عاشقش شدی 

همکار داییمه

توی اینستا هم پیجشو دارم بعضی وقتا پیام میده اما بی منظوره حرفاش

نمیتونمم به داییمه م بگم نمیتونم ب کسی بگم

از نظر خانوادگی ظاهر و... همه چی تو یه سطحیم

چجوری کنار میای؟خیلی سخته من دیگه نمیکشم

سخته اما به خودم امید الکی میدم که زمان بگذره میگم شاید یه روزی عاشقشم شد اگر واقعا به خود قضیه فکر کنی حق داری ببری 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
همکار داییمه توی اینستا هم پیجشو دارم بعضی وقتا پیام میده اما بی منظوره حرفاش نمیتونمم به داییمه م ...

آهان 😟

بیا بشین کنار من باهم زار بزنیم😪😪😪

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏