2777
2789
عنوان

بزرگی شکم بعد سزارین

5026 بازدید | 27 پست

سلام به همگی..کسی اینجا هست که بعد سزارین شکمش غیر عادی بزرگ باشه..دخترم هفت ماهونیمشه..شکمم توبارداری خیلی خیلی بزرگ شد..الانم بعد گذشت اینهمه مدت هنوز بزرگه..میشه رحم جا نیفتاده باشه ؟کسی تجربه داشته؟

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..

شکم منم بزرگه☹۳ سال پیش سزارین شدم‌.رفتم سونو هیج مشکلی ندارم😞

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما سز کردين جای عملتو باقی مونده

یه خط خیلی محو

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..
شما سز کردين جای عملتو باقی مونده

یه خط خیلی کمرنگ‌.اگر از نزدیک دقت کنی معلومه.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
منم سزارین بودم از بیمارستان اومدم شکمم بستم الان شکمم خیلی کوچیک شده 

من بستم..فایده ای نداشت..شکمت خیلی بزرگ شد تو بارداری یانه؟

يعنی تموم سزارينا جای عملشون ميمونه فک کردم جذبی ميگن يا ليزری دقيق نميدونم جاش نميمونه

خب براهر عملی جاش مشخصه البته به تبحر پزشک بستگی داره که تا چه حد مشخص میشه