2777
2789
عنوان

عادتهای رفتاری عجیب خوب بد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3427 بازدید | 141 پست
خوشا به حالت. کاش منم میتونستم غیبت نکنم. خیلی بده 

وای اره من بیشتر هم این جوری خودم رو قانع میکنم میگم اره طرف باید بدونه فلانی دوستش نیس خوبیش نمیخواد داره بهش حسودی میکنه و این حرفا 

ولی جدیدن میگم اره ادم موقع عصبانیت یه حرفی میزنه بعدم خودش پشیمون میشه کار من زشته که میرم خبر چینی و غیبت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکرگزاری قبل خواب چقدرپچندبار تاثیرگذاربوده?

خیلی خیلی خوبه هم ایمانت بیشتر میشه هم اعصابت اروم هم دلت پاک   مخصوصا اون قسمتی که برا دشمناتم دعا میکنی حس اعتماد به نفس خوب بودن قوی بودن پیدا میکنی حتمن پیشنهاد میکنم 

خیلی مهربونم و ساده و بی آلایش با همه گرم میگرفتم و خاکیم زیاد میخندیدم بی مسولیتم زود عصبی میشم ولی ...

وای عزیزم برای چی یدفعه عوض شدی خودت فکر میکنی علتش چیه منم خیلی خاکی و خونگرم ولی حس میکنم زیاد خوب نیست یه زمانهایی هم ادم باید خودشو بگیره تا بقیه حساب کار دستشون بیاد یه کمم ازت حساب ببرن 

نه‌اتفاقا اثرخوبی روشون داشته تو‌دراز مدت یجور محبوب همه میشی

همین که مداومت کنی ادامه بدی به خوب خوبه که متاسفانه من  زودخسته و دلسرد میشم به شدت عجولم 

وای عزیزم برای چی یدفعه عوض شدی خودت فکر میکنی علتش چیه منم خیلی خاکی و خونگرم ولی حس میکنم زیاد خوب ...

ب خاطر ی سری مسائل ک فقط خودمو خدا ازش خبر داریم به خاطر ی سری رفتارای اطرافیانم و جو خونه ک متشنج شده به خاطر حرفای اطرافیانم ک ناراحت میشم ازشون ولی خب خودمم یکم مقصرم البته از چشم خونوادم نمیبینما اتفاقا هرشب خدارو شکر میکنم بابت همه شون ولی خب دیگ اینم سرنوشت ماست تصمیم گرفتم ک از خودم شروع کنم و تا اونجایی ک مربوط ب من میشه جو خونه رو عوض کنم امیدوارم موفق بشم

عادت خودم با صدای آروم و با آرامش حرف میزنم، تلوزیون نمیبینم  عادت بد استفاده زیاد از گوشی، کس ...

وای خیلی خوبه با ارامش حرف زدن نه جیغ و داد کردن یه خرده باید کمتر رو این موضوع حساسیت به خرج بدی تا برات عادی بشه یا بقیه هم یاد بده که اروم صحبت کنن 

وای عزیزم برای چی یدفعه عوض شدی خودت فکر میکنی علتش چیه منم خیلی خاکی و خونگرم ولی حس میکنم زیاد خوب ...

خاکی و خونگرم بودن خیلی خوبه ها ولی ب اندازه اگ زیاد باشه آدم دیده نمیشه به قول سیمین بهبهانی هیچ کس یه شیشه تمیزو نمیبینه همه منظره پشت شیشه رو میبینن

ب خاطر ی سری مسائل ک فقط خودمو خدا ازش خبر داریم به خاطر ی سری رفتارای اطرافیانم و جو خونه ک متشنج ش ...

خیلی خوبه عزیزم امیدوار موفق بشی خیلی کتاب بخون کتابهای روانشناسی الهام بخش انرژی مثبت دارن خواستی بگو تا کتاب بهت معرفی کنم منم تصمیم گرفتم کلی تغییر کنم 

خاکی و خونگرم بودن خیلی خوبه ها ولی ب اندازه اگ زیاد باشه آدم دیده نمیشه به قول سیمین بهبهانی هیچ کس ...

اره دقیقن باید چیکار کرد به نظرت خاکی بود یا مغرور ؟ نسبتاشون چه قدر باشه کجا خاکی باشی کجا مغرور ؟

خیلی خوشحال میشم دوستم اگ میتونی معرفی کن ممنونت میشم❤😊

فدات گلم کتاب اثر مرکب عالیه کتاب هنر به تخم گرفتن زندگی کتاب خودت باش دختر کتاب چه کسی پنیر من را دزده است دیگه چهار اثر فلورانس اینهای که گفتم پی دی اف همش داخل نت هست به ترتیب  خوب بودن هم بهت گفتم اصن کتاب هنر به تخم گرفتن زندگی غوغا میکنه