2777
2789
عنوان

عادتهای رفتاری عجیب خوب بد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3431 بازدید | 141 پست
اره دقیقن باید چیکار کرد به نظرت خاکی بود یا مغرور ؟ نسبتاشون چه قدر باشه کجا خاکی باشی کجا مغرور ؟

هیچ کدوم زیادیش خوب نیس چون آدم مث چایی سرد میشه ک کسی دوسش نداره ببین موقعیتو بشناس مثلا وقتی برای اولین بار یکیو میبینی زیاد باهاش گرم نگیر ولی مغرور بازیم در نیار در عوض مهربون باش و ی لبخند کوچیکم داشته باش رفته رفته باهاش گرم بگیر یه چیزی میخوام بهت بگم خواهرانه ببین همیشه وقتی با یکی گرم میگیری ی دیوار حائل نازکم بین خودتون داشته باشه بهش میگن دیوار احترام حتی با اعضای خانواده و همسرتم با این دیواره گفت و گو کن این جوری یاد میگیرن وقتی باهاشون زیادی مهربونی ب خاطر خودته و این ک براشون ارزش قائلی و با همه اینجوری نیستی و خودشونم رفته رفته با احترام باهات حرف میزنن و این رفتارو اگ داشته باشی خود رفتار جمع نشونت میده ک مغرور باشی یا مهربون( اما با دیوارت)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحونه جز یه چایی پر رنگ هیچی نمی خورم  شبا حتما یه قسمت سریال میبینم

تلویزیون دیدن که خوبه چه سریالی ترکی ایرانی امریکایی هندی ؟ مثلن من دوستم برا تقویت زبانش فیامهای امریکایی به زبون اصلی گوش میده یا موسیقیاشون 

هیچ کدوم زیادیش خوب نیس چون آدم مث چایی سرد میشه ک کسی دوسش نداره ببین موقعیتو بشناس مثلا وقتی برای ...

خیلی خیلی ممنون گلم اسکرین گرفتم حتمن عمل کنم من این موردو خیلی مشکل دارم اونم مشکل اساسی خیلی ببش از حد خونگرمم جوری که برای این کهوجو خشک نباشه و گرم باشه یا طرف حوصلش نره حاضرم از خودم از رازهای زندگیم بگم که طرف بگه چقد خوبه کلی هم ضربه خوردم از این بابت مثلاً چند وقت پیش یه حرفی با زنداداشم زدم فوری رفت به داداشمم گفت که خیلی برام بد شد بعد من حتی بهش نگفتم چرا گفتی گفتم دلش میشکنه گناه داره 

اصن نمیتونم از حق خودم دفاع کنم در مقابل غریبه ها البته همش میگم پیش چشمشون خراب میشم یا اگه دلشون شکست دیگه روم نمیشه باهاشون حرف .بزنم 

خیلی خیلی ممنون گلم اسکرین گرفتم حتمن عمل کنم من این موردو خیلی مشکل دارم اونم مشکل اساسی خیلی ببش ا ...

منم اینجوری بودم ولی یواش یواش دارم خودمو کنترل میکنم ی جوری بودم ک هرجا میرفتم میگفتن آخجون دایا هم اینجاست حسابی میخندیم ی جورایی دلقک جمع بودم و کسی حرفامو جدی نمیگرفت و هرکسی هر حرفی ب من میزدفک میکردم اگ جوابشونو بدم ناراحت میشن و اونام سو استفاده میکردن متاسفانه ولی ببین اگ خودتو دوس نداشته باشی و برا خودت مهم نباشی نمیتونی بقیه رو دوس داشته باشی و بهشون کمک کنی نمیدونم هواپیما سوار شدی یا ن ولی وفتی ک سوار میشی میبینی مهماندار میگ اگ تو شرایطی بودین ک نیاز ب ماسک اکسیژن داشتین اول ماسکو ب خودتون بزنین بعد کمک بچه ها و اطرافیانتون کنید ینی اگ خودتو نجات ندی نمیتونی ب بقیه هم کمک کنی خودتو بزار تو الویت دوستم

هدف دارم اما تا وسطش میرم و ولش میکنم

منم کنکورم همین کارو کردم میخوندم تا عید بعد عید که دوران طلایه میگفتم خستم سال بعد خیلی بده مخصوصا اگه کنکوری هستی حتمن یه فکری کن 

منم کنکورم همین کارو کردم میخوندم تا عید بعد عید که دوران طلایه میگفتم خستم سال بعد خیلی بده مخصوصا ...

منم سر کنکور بدام پیش اومد در این مورد از خودم بدم میاد

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚