2777
2789
عنوان

عادتهای رفتاری عجیب خوب بد ؟

3427 بازدید | 141 پست

سلامـ مهـــــــربون‌های نی نی سایت 

یه سوال چه عادت رفتاری عجیبی دارید؟ یا عادتی که خوبه و باعث شده شما محبوب بشین ؟یا عادت زشتی که خودتونم میدونید ولی نتونستید اصلاحش کنید؟

مثلاً من خودم عادت دارم صبحها یا صبحونه نخورم یا هم به جای صبحونه میوه یا یه چیز شیرین بخورم یا هرروز ده تا صفحه از کتاب روانشناسی بخونم یا قبل از خواب اول خدارو بابت همهوچی شکر کنم بعدم برای همه چه دوست چه دشمن دعا کنم عادت بد هم زیاد دارم غیبت زیاد میکنم بسیار حسودم خیلی عیب میگیرم و عصبیم خیلی بلند پروازم و... .

این تایپیک رو برای این زدم که  بهم کمک کنیم تااخلاق های بدمون رو اصلاح کنیم به جای اخلاق های خوبی که اینجا جدید یاد میگیریم جایگزین کنیم 

پاچه میگیرم معمولا😕

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

صبحونه جز یه چایی پر رنگ هیچی نمی خورم 

شبا حتما یه قسمت سریال میبینم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم رفتارام بدع از خودم متنفرم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عادت بدم اینه کسی باصدای بلند باهام حرف بزنه عصبی میشم زود افتضاح😢خیلی سعی می کنم ترکش کنم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

قبلنا خیلی زندگی خودم رو با دیگران مقایسه میکردم و ازونجایی که آدمی معمولا نعمت ها رو تو زندگی خودش نمیبینه از این مقایسه ها واقعا دلم میگرفت. الان خیلی خیلی بهتر شدم. کمتر نگاه به زندگی دیگران میکنم

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."

زود رنجم 😐 در عین حال خیلی مهربون 

برا همین همش آدما از م سو استفاده میکنن 

تف بهشون😐🤣

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

بی هدف زندگی میکنم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃