2777
2789
عنوان

عادتهای رفتاری عجیب خوب بد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3427 بازدید | 141 پست

یدفه بی مقدمه پامیشم میرم بیرون مثلا ساعت ۷ ۸ مقصدمم نمیدونم کجاس همینطوری قدم میزنم ی چی میخورم برمیگردم

هندزفری همیشه تو گوشمه از موقعی ک بیدارمیشم تا وقتی ک بخابم حتی اگه چیزی پلی نباشه...

مایونز و رب گوجه دوس دارم همیشه ی قاشق میخورم وقت غذا درست کردن

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

😎😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادت های خوب: چیزی تو دلم نمی مونه بدی هارو زود فراموش میکنم وقتی با یکی قهرم دلم نمیاد ادامه بدم زود آشتی میکنم 

عادت های بد: غیبت میکنم به جای شام و ناهار ات و اشغال میحورم یکم حسودم توی تصمیم هام خیلی مصمم نیستم یعنی اگه به نعفم باشه ولی اگه حس و حالش رو نداشته باشم انجام نمیدم با اینکه کار خیلی سختی نیست وقتی میرم سوپرمارکت یا جایی که خوراکیه خودمو گم میکنم و نمیدونم چی بخرم و فقط مثل احمقا به دور و اطرافم و خوراکیا نگاه میکنم😅😅

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 

خب من یه اخلاقم که خودم خوشم میاد اینه که هیچوقت غیبت نمیکنم و همیشه مواظبم پشت سر کسی حرف نزنم و کسی رو مسخره نمیکنم ولی به نظرم یه اخلاق بدم اینه که وقتی از یه موضوع ناراحتم خیلی بهش فکر میکنم و اذیت میشم در صورتی که ممکنه اصلا مهم نباشه

عادتی که با تمرین پیدا کردم اینه که تو اوج ناراحتی یا عصبانیتم با طرف صحبت نکنم به هر دو فرصت فکر و اروم شدن بدم

و‌اینکه حوصله کبنه با دلخور بودن از کسیو ندارم زود باهاش اشتی میکنم

وقت خواب باید حتما یه بالشت بذارم زوی سرم خیلی مسخزست  توی سفر و مهمونی خوابم نمیبره چون خجال ...

منم عادت بد خوابیدن دارم باید حتمن خودم رو تکون بدم یا مچاله بشم همین باعث شده هم قوز کمر بگیرم چون رو شکمم میخوابیدم باعث شده شکمم بزرگ بشه 

خیلی مهربونم و ساده و بی آلایش با همه گرم میگرفتم و خاکیم زیاد میخندیدم بی مسولیتم زود عصبی میشم ولی هیچی تو دلم نیستا موقع دعوام چرتو پرت زیاد میگم زودم پشیمون میشم و معذرت خواهی میکنم فرقی نداره طرف مقابلم کوچیک باشه یا بزرگ خیلی دل رحمم و خیلیم باوفام اما جدیدا افسرده شدم و بیحس ب همه چی  ینی کم با بقیه حرف میزنم و کمم میخندم و اصولا تو جمع نمیرم ک یکم بقیه متعجبن

عادت بدم اینه زود ازکوره درمیرم وعادت خوبم اینه به قول شوهرم عصبانیتم سریع فروکش میکنه  وقتی بهم میگن الان به خاطر چنین قضیه ای ناراحت شدی میگم اون مال یه ثانیه یاچند دقیقه پیش بود که الان شد مال گذشته یه جورایی آلزایمر میگرم فراموش میکنم چراازکوره دررفتم یاکسی درحقم بدی کرده باشه فراموش میکنم چی بود وچی گفت 

یادخدا آرامش دهنده قلبهاست خداجونم خودت رو ازمن نگیر
عادتی که با تمرین پیدا کردم اینه که تو اوج ناراحتی یا عصبانیتم با طرف صحبت نکنم به هر دو فرصت فکر و ...

وای چقد خوب این خوب بودنتات باعث نشده ازت سو استفاده کنن ؟ چون من اگه خوب باشم یا طرف دیگه اونرو خوبی نمیدونه انگار که وظیفمه یا خیلی پررو و پ توقع میشه قدر نمیدونن بعضی ها واقعن