2777
2789
عنوان

کیا تازگی موبایل خریدن؟

141 بازدید | 21 پست

سلام چ مارکی؟چ قیمت؟

گوشی قیمت مناسب میخام پیشنهادتون چیه

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بودجه ات چقدره؟

۱.۵تومن تا ۲

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
من هواوی Y9 Prime 2019

مبارک

چند

کیفیتش خوبه

خواهرشوهرم a71 گرفته تازگی هفت میلیون و نیم تقریبا گوشی خوبیه کلا شما چ قیمتی میخوایین دقیقا؟

ن من قیمت بالا نمیخام

تقریبا تا۲تومن

من شیایومی نوت۹ گرفتم خیلی راضیم کیفیت عکسش عالیه چهاروهفتصد

خدایا چ گرونه

من شیایومی نوت۹ گرفتم خیلی راضیم کیفیت عکسش عالیه چهاروهفتصد

خوبه سرعت لمسش؟

همسرمن سامسونگ آ۵۰ گرفته سرعت لمسش واقعا دوراز انتظاربود😒

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت
⁦🤦🏻‍♀️⁩ الان دوتومن که گوشی پیدا نمیشه، حتما نو میخوایین بگیرین؟

یعنی اصلا این قیمت پیدا نمیشه واقعا؟