2777
2789
عنوان

حس می کنم شوهرم داره بهم خیانت می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 62 پست
اخه اصلا معلوم نیست چشه  همش می خواد بره ازپیشم

امیدوارم حدست درست نباشه 

ولی بنظرم محبتت رو بیشتر کن 

و سعی کن کارگاه بازیتو بزاری کنار 

چون چیزی هم بگی انکار میکنه 

خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️
امیدوارم حدست درست نباشه  ولی بنظرم محبتت رو بیشتر کن  و سعی کن کارگاه بازیتو بزاری کنار ...

خیلی می ترسم ازروزی که بهم اثبات بشه😭😭😭

چون نمی دونم لاید چیکار کنم و اصلا کجا برم😭😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این فکر ها رو از خودت دور کن عزیزم سعی کن زیاد کنجکاوی نکنی گاهی وقتا ندونستن خیلی بهتر از دونستنه

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
خیلی می ترسم ازروزی که بهم اثبات بشه😭😭😭 چون نمی دونم لاید چیکار کنم و اصلا کجا برم😭😪

بچه داری ؟ 

ببین اگه زندگیتو دوس داری به روش نیار 

سعی کن رو اعتماد به نفست کار کنی 

اگه چیزی هم باشه وقتی ببینه زنش دوسش داره و یه خانوم تمام عیاری قطعا پشیمون میشه 

خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️
این فکر ها رو از خودت دور کن عزیزم سعی کن زیاد کنجکاوی نکنی گاهی وقتا ندونستن خیلی بهتر از دونستنه

می دونید همش دلم می خواد بفهمم اگر حقیقت داره تو توی عقدیم فورا جدابشم 

تا کار از کار نگذشته

شمامطمئین  شما که بهتر می دونید یعنی اگر مردا بخوان خیانت کنن مهربون تر می شن باادم  پس ...

مشکلی نداره 

مشکلو شما داری شروع میکنی . فاز بد گرفتی همش تو قیافه ای . تازه احتمالا همش گیر میدی و غر میزنی . ( همشون احتمالا)

خب بنظرت اونم نباید رفتارش تغییر کنه . 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
خلاصه

یارو اینقدر درد و دل کرده شما گیر دادین به خلاصه😂

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
شمامطمئین  شما که بهتر می دونید یعنی اگر مردا بخوان خیانت کنن مهربون تر می شن باادم  پس ...

ببخشید شاید شما بهش گیر میدی خستش میکنی 

اخه گاهی وقتا ادم نیاز داره تو لاک خودش باشه

مشکلات زیاده برا یه مرد

البته خیلی چیزای دیگه هم هست سایت عمومیه باید رعایت بشه نمیشه گفت

نمی تونم انقدر حالم بده که همش بهم می گه چته  چی شده ولی اصلا نمی تونم شاد باشم با این اوصاف و ...

به نظرم اون متعجب از رفتارهای شماست فکر می‌کنه شما خیانتکاری و سرد شدید به زندگی...عین آدم شاد شو میبینی اونم درست میشه..حس ششم هم اراجیفه زندگیتو بخاطر اراجیف خراب نکن.

مشکلی نداره  مشکلو شما داری شروع میکنی . فاز بد گرفتی همش تو قیافه ای . تازه احتمالا همش گیر م ...

اصلا اتفاقا 

به روی خودمم نمی یارم 

خیلی بهش احترام می ذارم 

بهش محبت می کنم 

باهاش شوخی می کنم ولی هیچ اهمیتی براش نداره اگه هزاربار بهش بگم قربونت برم یه دفعم جوابم و نمی ده