2777
2789
عنوان

حس می کنم شوهرم داره بهم خیانت می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 62 پست

عزیزم ب نظرم کمتر بیا نی نی سایت.اومدی هم وارد تاپیکای خیانت نشو... احساس میکنم تو ناخوداگاهت تاثیر منفی گذاشته.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می دونید همش دلم می خواد بفهمم اگر حقیقت داره تو توی عقدیم فورا جدابشم  تا کار از کار نگذشته

من فکر کردم عروسی کردی خب مثلا نمی شه باهاش رو در رو صحبت کنی و ازش بپرسی ک چی باعث شده عوض بشه و ی جورایی از زیر زبونش بیرون بکشی

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
نه اگه اینطور بود بهتر تحویل میگرفت که لو نره بعنوان ی مرد میگم حستون اشتباه میگه

هههههه اشتباه گفتی اقای مرد همه اینطور زرنگ نیستن😄

اسی منم همین حس و داشتم هر وقت دلم اینطوری میشد پشت بندش سریع ی چیزی ازش میدیدم من تو حس ششم رد خورررر ندارم امکان نداره چیزی باشه و نفهمم فک میکنم تووهم اینطوری

نی نی یار جان مشکلت با من چیه چرا انقد منو میترکونییییییییی😭۶ ساله عضو نی نی سایتم این ۱۴ همین کاربریمه 🤐🤐درسته یکم بی تلبیتم ولی درست نیست انقد بترکم😁😁
اوکی عزیزم  یه مدت خوب خوب باش اگه جواب نداد پس پیگیرش باش

به نظرتون جواب می ده ؟

اخه من خیلی باهاش خوب و مهربونم 

ولی همش بایه حس بد نگام می کنه 

نمی دونم چرا اوایل ازدواجمون خیلی خوب و مهربون بود منم همون جوری بودم اما کم کم تغییر کرد و شد یه ادم دیگه 

اخه چیزی وقتم نیست که ازدواج کردیم ولی از همون ماه های اول عقدمون یهو اخلاقاش بد شد

ببخشید شاید شما بهش گیر میدی خستش میکنی  اخه گاهی وقتا ادم نیاز داره تو لاک خودش باشه مشکلات ...

ن تو رو خدا بشه گفت🤨🤨🤨

نی نی یار جان مشکلت با من چیه چرا انقد منو میترکونییییییییی😭۶ ساله عضو نی نی سایتم این ۱۴ همین کاربریمه 🤐🤐درسته یکم بی تلبیتم ولی درست نیست انقد بترکم😁😁
ببخشید شاید شما بهش گیر میدی خستش میکنی  اخه گاهی وقتا ادم نیاز داره تو لاک خودش باشه مشکلات ...

نه بابا از نظر اون جور مسائل که تامیینه مشکلی ندارم باهاش تو رابطه 

به خدا بهش گیرم نمی دم اصلا ولی یه بار به گوشیش سرک کشیدم اونم دیدم خوشش نمی یاد دیگه تکرار نکردم

عزیزم ب نظرم کمتر بیا نی نی سایت.اومدی هم وارد تاپیکای خیانت نشو... احساس میکنم تو ناخوداگاهت تاثیر ...

نه به خدا خوشش نمی یاد بیام نی نی سایت الان دوماهه نیمدم

من فکر کردم عروسی کردی خب مثلا نمی شه باهاش رو در رو صحبت کنی و ازش بپرسی ک چی باعث شده عوض بشه و ی ...

یه بار گفتم بهش با یه اخلاق بد تو حالت داد و اینا گفت اه بس کن 

هههههه اشتباه گفتی اقای مرد همه اینطور زرنگ نیستن😄 اسی منم همین حس و داشتم هر وقت دلم اینطوری میشد ...

اره دقیقا منم همینجورم 

اخه ادم خر که نیست می فهمم قشنگ یه چیزیش هست 

هههههه اشتباه گفتی اقای مرد همه اینطور زرنگ نیستن😄 اسی منم همین حس و داشتم هر وقت دلم اینطوری میشد ...

نا حانم یه مرد بخواد کاری کنه به طریقی سرگرم میکنه که دیگه پیگیر نشن نه اینکه تابلوباشه که پیگیرش باشن واز این نمونه ها تا دلت بخاد زیاده حتی تو دوستان خودم

چون کارم طوریه که از صبح تا شب سروکار با مردمه ازین مسائا زیاد دیدم ومیبینم

اره دقیقا منم همینجورم  اخه ادم خر که نیست می فهمم قشنگ یه چیزیش هست

خییلی متاسفم ولی مطمئن باش ی چیزی هست بار ها این لحطه رو تجربه کردم😔😔😔😢

نا حانم یه مرد بخواد کاری کنه به طریقی سرگرم میکنه که دیگه پیگیر نشن نه اینکه تابلوباشه که پیگیرش با ...

خدا وکیلی خودتونم پیچوندین ب این صورت ک میگین خداوکیلی گفتما