2777
2789

ببخشید عزیزم اگه ناراحت نمیشی میشه درباره اتیسم توضیح بدی از کجا فهمیدی اتیسم داره بچت

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مامان سارای مهربونی هست اسم پسرش پرهامه 

اطلاعات خیلی خوبی داره 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
ببخشید عزیزم اگه ناراحت نمیشی میشه درباره اتیسم توضیح بدی از کجا فهمیدی اتیسم داره بچت

عدم واکنش به اسمش 

عدم ارتباط خوب با دیگران 

کارهای کلیشه ای 

تاخیر های حرکتی 

و..‌

سلام دوست عزیز..من دکتر برای پسرم تاخیر در رشد زده و همه کاردرمان ها هم موافق تاخیر رشد هستن..اما گفتار درمانش مشکوک به اوتیسمه

روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.              

تعریف دکتر کتابچی رو شنیدم میخوام این سری که اومدم تهران ببرمش پیش ایشون ..ولی نمی دونم ویزیتش میکنه یا نه چون متخصص اعصاب کودکان نیست

روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.              
مامانای گل من یه درمانگری مشناسم که با طب سوجوک و رنگ درمانی همه بیماریهارو درمان میکنه جدیدا گفت ات ...

دوست عزیز طب سوجوک چیه و چکار میکنن

عدم واکنش به اسمش  عدم ارتباط خوب با دیگران  کارهای کلیشه ای  تاخیر های حرکتی  ...

دکتر بردین یا فقط خودتون شک کردین

فقط با رنگ کردن نقاطی که روی دست و پا هست درمانش انجام میشه

آدرس و شماره تماسشون رو لطف میکنین