2777
2789
عدم واکنش به اسمش  عدم ارتباط خوب با دیگران  کارهای کلیشه ای  تاخیر های حرکتی  ...

عزیزم انشالا خدا سلامتیشو بده 

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
نمیدونم چرا وقتی یه چیزی جز دارو ودکتر آدم بهتون میگه فک میکنین دروغه ولی الان اگه اسم یه دکتر با هز ...

عزیزم وقتی میگی همه ی بیماری ها مشخصه یک تبلیغ هست وگرنه هیچ علمی هیچ علمی صد درصد نیست و نمیتونه کاری کنه مگر خدا باشه 

در مورداتیسم من انقدر مقاله انگلیسی و درمان خوندم که فریب هرچیزی رو نحورم 

خوب نیست وقتی میبینیدیک مادر با این مشکل بزرگ رو به رو هسا و کلی ناراحته بیاین تبلیغات این شکلی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانای گل من یه درمانگری مشناسم که با طب سوجوک و رنگ درمانی همه بیماریهارو درمان میکنه جدیدا گفت ات ...

عزیزم شما تبریزی من ایشونو میشناسم و شما درس میگی ایشونو راحل های خیلی خوب و کارایی داره اسمشم دکتر قلی پور هست

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
عزیزم وقتی میگی همه ی بیماری ها مشخصه یک تبلیغ هست وگرنه هیچ علمی هیچ علمی صد درصد نیست و نمیتونه کا ...

عزیزم تبلیغ نیست منم ایشونو میشناسم و حتی پیششم رفتم واقعیه طب سوجوک از چین داره طب سوزنی و اینا میکنه 

09338516276 یاراحمدی خودشون شیراز هستن ولی از طریق واتساپ و تلگرام و اینستاگرام درمانهاشون انجام می ...

اهان برا من مال تبریزه و ایشون زن هستن ولی طب سوجوک واقعیه من اثرشو روی دختر خاله همسرم دیدم 

نه دکتر بردم  پورفسور پوراعتماد تهران  روانپزشک کتایون خوشابی

من یک ساله پسرم تحت نظر دکتر بخشنده هستش..شما چند وقته درگیر هستین..من که در این یک سال واقعا خودم و زندگیم رو از یاد بردم و فقط پیگیر درمان پسرم هستم

روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.              

[QUOTE=142930202]عزیزم وقتی میگی همه ی بیماری ها مشخصه یک تبلیغ هست وگرنه هیچ علمی هیچ علمی صد درصد نیست و نمیتونه کا ...[/QUOTEبدون اطلاعات تهمت نزن 

من فقط چون خودم از درمانهاشون نتیجه گرفتم بهتون گفتم

میتونی اینستاگرامشونو ببینی متوجه میشی

درضمن هرچقدرم مقاله بخونی متاسفانه اطلاعاتت خیلی پایینه

اهان برا من مال تبریزه و ایشون زن هستن ولی طب سوجوک واقعیه من اثرشو روی دختر خاله همسرم دیدم 

دکتر ما آقا هستن واقعا تلاششون ستودنیه و کلی سفر میرن برای پیشرفت علمشون .من 9ماهه بچه هامو دکتر نبردم برای هیچ مشکلی فقط از طریق واتساپ باهاشون درتماسم

عزیزم تبلیغ نیست منم ایشونو میشناسم و حتی پیششم رفتم واقعیه طب سوجوک از چین داره طب سوزنی و اینا میک ...

بله هست طب سوجوک درمان کننده اس اما درمان کننده تمام بیماری ها نیست و این فرد داره تبلئع یار احمدی میکنه امیدوارم فرزندشون دچار مشکلات پسر من بشه و این طب سوجوک یار احمدی درمانشون کنه اون موقع شاید باور کنم کار ایشون الان تبلیغات نبودا