2777
2789

از روز سوم پری روزی دو تا کلومیفن و لتروزول خوردم تا ۵روز

روز ۴پری هم آمپول hmgزدم

الان هم روز ۱۴پری هستم و می‌خوام آمپول HCGبزنم

می‌خوام بدونم کیا با این داروها جواب گرفتن؟

الهی و ربی من لی غیرک⁦❤️⁩

من سرپسرم بعد دوسال کلومیفن لتروزول وامپول اچ ام جی باردارشدم این دفعه فقط لتروزول 

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
من سرپسرم بعد دوسال کلومیفن لتروزول وامپول اچ ام جی باردارشدم این دفعه فقط لتروزول 

ممنون عزیزم که جواب دادی

یعنی دو سال مداوم این داروها رو مصرف میکردی؟

یا وسط هاش استراحت هم داشتی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم که جواب دادی یعنی دو سال مداوم این داروها رو مصرف میکردی؟ یا وسط هاش استراحت هم داشتی؟

دوسال مداوم ولی دوزش پایین بود ماه اخرکه باردارشدم داروهای ای وی افی ها بود

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
چرا دیروز سونو هم دادم هر تخمدان م سه تا فولیکول داشت تقریبا ۲۲.۱۸.۱۶

انشاالله باردارمیشی 

من بارداری اولم رفته بودم سونو فولی۱۷داشتم وبا اون باردارشدم

سربارداری دوم اصلا سونونرفتم

دوسال مداوم ولی دوزش پایین بود ماه اخرکه باردارشدم داروهای ای وی افی ها بود

خدا رو شکر که نتیجه گرفتی 

إن شاالله که نی نی هات سالم باشن

خدا رو شکر که نتیجه گرفتی  إن شاالله که تی نی هات سالم باشن

ممنونم انشاالله قسمت خودت