2777
2789

نسبت گفتگو های اطرافم جوش میارم تپش قلبم میره بالا و حس میکنم فشارم میره بالا از عصبانیت حتی وقتی ت اتاق خودمم صداهای تو حال ک میشه یا تلویزیون هم اینقد عصبیم میکنه واقعا از چیه؟ من مشکل دارم؟ گوش گیر بگیرم واسه نشنیدن صداها خوبه؟ اینم بگم پشت کنکوریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس شدی طبیعیه برو جای خلوت درس بخون نوشابه میخوری یا قهوه؟ نخور خوب نیست استرس زا هستن

جای خلوت نداریم همین اتاقم کسی نمیاد ولی صداهای بقیه شنیده میشه کاملا و اینجوری عصبی میشم 

آره میخورم هرروز ممکنه اون تشدید کرده باشه؟

جای خلوت نداریم همین اتاقم کسی نمیاد ولی صداهای بقیه شنیده میشه کاملا و اینجوری عصبی میشم آره میخورم ...

اره خیلی اسیدی نوشابه 

موقع استرس هم بدن اسید ترشح میکنه  نوشابه هم که فوق العاده اسیدی این تنشا رو بیشتر میکنه

قهوه هم به قلب فشار میاره چیزای دیکشم نمی دونم ولی استرس زا هستن

فقط ابمیوه و اب خالی یا دمنوش اینا خوبن بخوری 

...