2777
2789
عنوان

این چه قانونیه!

1321 بازدید | 74 پست

بچه ها من طلاق نمیخوام اما شوهرم میخواد طلاقم بده.الان نه ماهه خونه پدرم هستم.تازه دادخواست داده.مهریه هم ۳۵۰ سکه هست.بچه هم ندارم.ولی میگن فرقی نداره که اون درخواست داده و من طلاق نمیخوام چون بازم مهریه براش قسط بندی میشه اموال هم نداره.و اینکه حقوقش خوبه اما قرارداد نمیبنده و خصوصی کار میکنه که فیش حقوقی نداشته باشه و قابل اثبات نیست.خودش از وکیلش پرسیده گفته سالی دو سکه!!!!واقعا اینطوره؟من تو همین سایت میخونم همش خانما به موردای مشابه من میگن برو مهریه رو اجرا بذار نمیتونه بده و....اخه کدوم مهریه!من همه امیدم این بود از مهریه بترسه و از خر شیطون پایین بیاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دلیلش چیه؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

الان شوهرم دیشب بهم تو پیام میگه زمانی که باهات زندگی میکردم خیلی خرجتر بیشتر از مهریه ای هست که باید بدم!با تیکه میگه تو ماهی یک سکه خرج میکردی الان شش ماه بهت یک سکه میدم!

از اول که قسط بندی نمیکنن که اول باید کمه کمش بیست تا سکه رو پیش بده بعد اون قسط بندی میکنن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
من شنیدم مرد بخ‌اد طلاق بده مهریه رو باید یکجا کامل بده که!!

منم همینو شنیده بودم که حداقل باید صدوده تا رو بده.ولی اصلا همچین قانونی نیست و وقتی مرد اعسار بزنه میشه شش ماه یک سکه

از اول که قسط بندی نمیکنن که اول باید کمه کمش بیست تا سکه رو پیش بده بعد اون قسط بندی میکنن 

نه دوستم مشابه من بود و شوهرش پولدار پیش پرداخت دیروز قاضی براش تعیین کرد ۸تا!

منم همینو شنیده بودم که حداقل باید صدوده تا رو بده.ولی اصلا همچین قانونی نیست و وقتی مرد اعسار بزنه ...

اگر نمیتونه مهر بده

چرا طلاق میده

این وسط با احساس دختر مردم فقژ باری کرده؟؟

Nobody dies a virgin, life F*cks everybody!
اگر نمیتونه مهر بده چرا طلاق میده این وسط با احساس دختر مردم فقژ باری کرده؟؟

با این اقساط که به راحتی اب خوردن مهریه میده.اصلا خودش گفت مبلغ مهریه خیلی کمتر از خرج ماهیانه ات هست!