2777
2789
عنوان

معلم دینمون درمورد جن میگه🗿🤡💔

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 53 پست
من معلم خیییلی با شخصیت و خوب دیدم معلمم هم دیدم که اصلا معضله برا مدرسه و دانش آموز یعنی راه میره ب ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐❕یییییااااخدااا

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀

برای اینکه معلم ها از خیلی از فیلتر‌های سخت رد میشن تا معلم بشن ،شاید این که شما میگی استثنای یک در ...

آره متاسفانه تو مدارس اطراف من فراوونه یعنی ببینی رفتارها رو هنگ میکنی چون ندیدیندباور نمیکنین ولی معلم با شخصیت هم دیدم معلمای سوم چهارم پسرم واقعا باشخصیت بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل معلم تاریخ ما ، این معلم خودم غیرمستقیم حرفشو میزنه

استارتر به نظرم مزه کلاس دینی به همین موضوعات جن و ترسیدن بعدش هست!  ما که تو دبیرستان از خدامون بود معلم درس زود تموم کنه و در مورد جن حرف بزنه برامون حکم فیلم ترسناک و هیجان انگیز داشت😂😂😂 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐❕یییییااااخدااا

این یه نمونشه من بارها با مدرسشون سر کتک زدن و حرفاشون درگیر شدم ولی موندم چرا بقیه پدر مادرا لالن چند روز پیش ناظم یه دانش اموز رو اینق زده بود پسرم فک میکرد گوشش خون اومده از بس قرمز بود

استارتر این قسمت راست می گه ژله های خارجی که از خوک درست می شه حرومه ژله هایی هم که تو ایران هست نص ...

کلا میگه مگه چقدر گاو کشته میشه که ازشون ژلاتین درست بشه  کلا هیتر ژلاتینه    

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جمع اجنه در زبان عامیانه 😅

اجنه درسته شما درست گفتید ولی ها اضافه است🌷⚘️

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

فی لتر سخت از اون حرفا بود گلم کدوم فی لتر همه مصاحبه معلمی شده سلیقه شخصی مصاحبه کننده

خب مگه فقط یه مصاحبه ست،چهار پنج نوع مصاحبه ست که مصاحبه کننده های متفاوت داره،حالا الان چقدر پارتی بازی بشه واقعا من خبر ندارم ،ولی خوب می‌دونم که معلم اگه خوب نباشه تو کلاس دوام نمیاره

استارتر به نظرم مزه کلاس دینی به همین موضوعات جن و ترسیدن بعدش هست! ما که تو دبیرستان از خدامون بود ...

🗿🤡همش اعصابم بهم میریزه  بخدا که ، میگه اونایی که خونهاشچن ویلایی نیست بچهاشون تحت نظر جن اذیت میشن قطعا و سبک اسلامی نیست این خونها ،خداااااا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب مگه فقط یه مصاحبه ست،چهار پنج نوع مصاحبه ست که مصاحبه کننده های متفاوت داره،حالا الان چقدر پارتی ...

چرا میاره گلم دووم میاره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ