من شنیدم ی خانومی میگف روزی سه مرتبه هر نوبت ۲۰ دقیقه بشین تو اب گرم خودش میگف نتیجه گرفته
ازکروناآموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکربه توچهنیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمی♡چادرسیاه♡هم تورا محجبه نخواهد کرد.♡چادر زهرا(س)♡ حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان{باحجاب}♡حضرت زهرا(س)♡ شفاعت می کند.
اصلا یبوست نیستم از فشار حاملگیه وگرنه یبوست نیستم اصلا خیلی درد دارم و گوشت زده بیرون😭
من خیلی روی این مسعله ازار دیدم وخیلی زود با پماد ام جی خوب شد بعد زایمانم دقیقا اندازه تخم مرغ تمام بدنم میلرزید از درد خونریزی ومعذرت میخوام از درد کنترل مدفوع نداشتم وچهار پنج رور ام جی زدم جمع شد
9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه
عزیزم با سزارین هم این مشکل بوجود میاد ولی در طبیعی درصدش خیلی بیشتره چون زور میزنی...ولی سزارین که شدی حتما حتما از همون روز اول مراقب مقعدت باش و سعی کن حتما هر روز یکبار حداقل شکمت کار کنه و مایعات هم فراوان بخور...من طبیعز بودم و خواهر شوهرم سزارین..زایمانمون نزدیک هم بود ولی هر دومون شقاق گرفتیم