2777
2789
عنوان

به نظر شما چیکار کنم من

475 بازدید | 50 پست

من و پسر عمم قرار بود ازدواج کنیم ولی سر مهریه ای که اونا خیلی کمتر از اون عروسشون نوشته بودن به مشکل خوردیم و بابام مهریه ای ک نوشته بودن و مد نظرشون بود رو برگردوند خونشون و به شوهر عمم گفته بود تو خودت با این مهریه حاظری دختر شوهر بدی ..شوهرعمم گفته بود درست میگین ولی مهریه رو خوده پسرم نوشته..بعد هم پسر عمم گفته اگه پسره مثه خودم باشه آره قبول میکنم

حالا بابام میگه کسی که انقدر از خودش مچکره به درد زندگی نمیخوره و اگه واقعا تو رو بخواد باید براش شرط بزاری آخه من هیچ شرط و شروطی براش نزاشتم..حالا میخام براش چن تا شرط بزارم چیزی به ذهنم نمیرسه شما پیشنهادتون چیه؟؟

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مگه بهم نخوردهه؟

نه قراره مهریه رو بیشتر بنویسن اگه میخان و اینکه منم باید شرط بزارم واسش

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
خونه داره با ماشین..بگو بزنه ب نامت بگو منم با بقیه فرق دارم ..حق طلاقم بده بهت...خخ

انوز خونه نداره..داره میسازه ماشینشم قراره واسه خونه بفروشه

خشت اول گر نهد معمار کج

تا ثریا می رود دیوار کج

بنظرم الان که دارین یه رابطه رو شروع میکنین و بحث پیش اومده باید بیشتر فکر کنی رو این مورد. 

خداروشکر پدرتم که پشتته. 

مگه پسر قحطه، از الان شاخ و شونه کشیدن و خود شیفته بودن؟ تو نرفتی خاستگاری، اون اومده باید منت دار باشه. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
حق تحصیل، حق اشتغال،حق انتخاب محل زندگی،

اینارو میخام بگم ولس کمه چون تحصیلو اشتغال رو باهاش موافقه

انوز خونه نداره..داره میسازه ماشینشم قراره واسه خونه بفروشه

همون ک‌میسازه رو ب نامت بزنه پیش پیش..حق طلاقم بگیر..تا درس عبرت بشه اگه کسی رو میخاد ایقد خودشو تحویل نگیره...تو برلش شرط نزاشتی بعد نشسته اونجور ک باب میلشه نوشته مهریه چقد....

خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج بنظرم الان که دارین یه رابطه رو شروع میکنین و ب ...

آره بابامم میگه اگه اومد مغذرت خواهی کرد ازت واسش شرط میزاری شرط سختم‌میزاری که بفهمه نباید سبکی کنه بهت

کسی که از این اول اینجوری رفتار میکنه شاید...... عزیزم بهتره به حرف پدرت گوش کنی    

شاید چی؟؟

آخه پسر خوبیه نمیدونم چرا این حرفو زده