مهربان که باشیم چشمهایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان میکندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی مهربان باشیم…
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
تازه اونم از دور یه چی پرت کردم روش که اینم خیلی زحمت داشت
مهربان که باشیم چشمهایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان میکندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی مهربان باشیم…
من یه بار میخواستم اسپری سوسک کش بپاشم به یه بچه سوسک پاف اول رو که زدم جیغ کشیدم و فرار کردم😐میترسیدم بال داشته باشه بپره بِهِم😐😐😐بعدش برگشتم دیدم نیستش😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
بچه بودم يه سوسك ديدم زنده بود داشت سر و مر و گنده راه ميرفت من ديدمش يه جيغ بلند زدم مامانم اينا او ...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چه باحال از این به بعد اینو امتحان کنم