2777
2789
عنوان

ورم کلیه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 20072 بازدید | 64 پست
یکی از دوستام بچش دختره به 38 میلی و 40 میلی رسید اما الان بچش بدنیا ادمده و پیگیر درمانشه... ان شال ...

دختر دوستتون کلیه ش از بین نرفته ؟ عمل کرده؟ آخه دکتر پریناتالوژیست که من رفتم گفت عددش بیشتر از ۱۵ شه  کلیه شو از بین میبره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اصلا نگران نباش من واقعا میدونم الان چیا تو دلت میگذره منم پارسال تو 19هفتگی متوجه این مشکل شدم که ورمش 7 و9 بود و بعد در ماه‌ آخر به 33  و 9 رسید و تو این مدت فقط خدا میدونه که چی کشیدم و بماند که تو این سونوگرافیهای مزخرف چه اراجیف دیگه ای به بچه م نسبت دادن. از مشکل معده و زیادی مایع دور جنین و مشکل بزرگی سر. ولی شکر و صدهزاران بار شکر بچم بدنیا اومد و یک کلیه سالمه ولی اون یکی مشکل داره و باید فعلا بررسی بشه. 

اینا رو گفتم که هم شما و هم امثال من و شما اینقدرها هم این سونوگرافیهای جدی نگیریم و استرس نداشته باشیم. 

برام دعاکنید که انشاالله خدا فرجی کنه و این کلیه ش هم خوب بشه. ما ماشین نداریم و تو این ایام کرونایی تو شهر غریب پیگیر دکتر بودن برامون خیلی سخته. انشاالله که خدا به شما هم فرزندی سالم و صالح و خوشقدم و خوش روزی و عاقبت بخیر عطا کنه. التماس دعا 

دختر دوستتون کلیه ش از بین نرفته ؟ عمل کرده؟ آخه دکتر پریناتالوژیست که من رفتم گفت عددش بیشتر از ۱۵ ...

بیخود گفته دکترا بلانسبت زر زیادی میزنن بگو اخه عوضی انقدر درک نداری زن حامله با این شرایط به هر صورت باید تا اخر بارداری بگذرونه و بچش بدنیا بیاد همین حرفو نزنی میمیری؟ بعضی دکترا واقعا کثیفن

دختر دوستتون کلیه ش از بین نرفته ؟ عمل کرده؟ آخه دکتر پریناتالوژیست که من رفتم گفت عددش بیشتر از ۱۵ ...

عزیزم ببین مادر شدن همینه ممکنه یه بچه سالم بدنیا بیاد ولی بعدها به دلایل مختلف ادم درگیر یه چنین موضوع هایی بشه ادمیزاد همینه خیلی ها بودن بچه سالم بدنیا میاد یه سال دوسال بعد درگیر این قضایا میشه پسر اولم ماشاللله سالم بدنیا اومد ولی انقد شیطون بود و بد مریض که عذابی کشیدم تا بزرگ شد.. 

انگشتش شکست پین گذاشتیم دوبار عمل شد

عزیزم بچه داشتن همینه خداتو شکر کن مشکلیه که رفع میشه

عزیزم ببین مادر شدن همینه ممکنه یه بچه سالم بدنیا بیاد ولی بعدها به دلایل مختلف ادم درگیر یه چنین مو ...

توکل بخدا نمیدونین تو دلم چه غوغایی من یه بارداری ناموفق داشتم ماه آخر بچمو از دست دادم این دومین بارداریمم اینجوری شده دیگه مثله دیوانه ها شدم نمیدونم چیکار کنم ،انشالله خدا به هممون بچه های سالم و صالح بده برا منم دعا کنید اینسری سالم بگیرم بغلم🙏🙏😭

سلام عزیزم اصلا نگران نباش من واقعا میدونم الان چیا تو دلت میگذره منم پارسال تو 19هفتگی متوجه این مش ...

عزیزم انشالله خدا خودش اون یکی کلیه شو هم شفا میده ،الان بچه تون چند ماهشه؟ بعد تولد چیکار کردین برا درمانش؟

سلام نه یه هفته دیگه بدنیا میاد خیلی استرس دارم برام دعا کنید انشالله شمام نی نیتونو سالم بغل میگیری ...

میشه بگی تو آخرین سنو اندازه هاش چقدر بدر؟

ممنونم عزیزم ایشالا بچه خودتم سالمه