سلام کسی بوده تو 18هفته بگن کلیه جنین ورم داره ؟ خانوما بچم پسره و ورم کلیه داره هر دو تاش تو ۲۳ هفته دوباره رفتم باز گفتن ورم داره یکیش ۷ و یکی ۶ دارم از دلهره میمیرم کسی بوده بعد دنیا اومدنش رفع شده باشه؟
عزیزم یه ماهگی که بچمو بردم سونوگرافی یه کلیه ش کامل رفع شده بود یکیش هم اندازش 4.5بود که دکترش گفت اینم رفع میشه خودش دوماه دیگه باز سونو میدم، توکلتون بخدا باشه مثله من بارداری رو برا خودتون سخت نکنید ولذت ببرید اینا همش رفع شدنیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
البته اونجا ک رفتم سونو گف رفع میشه .چیز عجیب غریبی میس تو اکثر جنینا هس ، تگ ام نشه بعد زایمان بااو ...
کاملا حالتونو درک میکنم چون چند ماه پیش خودم همچین روزایی رو گذروندم شب و روزم گریه و استرس و گشتن تو این سایتا بود ولی الان خدارو شکر نی نی م بغلمه و مشکلش بعد ختنه رفع شده فقط یه کلیش ۴.۵ میلی ورم داره اونم دکترش گف چیزی نیست و یه ماه دیگه سونو بدی اونم رفع شده ،از بارداریت لذت ببر اشتباه منو نکن
پنج روزش بود بردم سونو یه طرف سه و یه طرف چهار شده بود.حالا باز هفته بعد میخام ببرم سونو که ایشالا کلا رفع شده باشه. بیست روزگی که ختنش کردم پوست التش چسبندگی زیادی داشت و به سختی جیش میکرد که فکر میکنم دلیلش همون بوده
دوسال پیش شرایط شمارو داشتم چقدر گریه کردم چقدر غصه خوردم تا اخر بارداری ورم کم میشه یا ازبین میره
مال پسره من کم شد ولی به دنیا اومد بعد یک ماه ازبین رفت وقتی به دنیا اومد دکتر گفت دارو لازم نیست تا چهل روزش شد یه سونو نوشت بردم و دکتر گفت ازبین رفته