2777
2789
چه خوب❤️  واقعا سخته ولی با عذاب وجدان بعد خوردن گوشت چیکار کنیم😬

من خلی راجبش کتاب خوندم و خیلی مستند های زیادی دیدم فهمیدم با گوشت خواری محصولات گوشتی چه بلایی سر زیمن و حیوانات میارم

گیاهان سیستم عصبی ندارن این خیلی فرق میکنه محیط زیست ما در اثر گوشت خواری داره به نابودی کشیده میشه ...

مرغ رو میخوریم وسگ رو نمیخوریم چون حلال وحرومش دو برامون مشخص کرده خدا

گیاهم موجود زنده س

پیازچه هم بچه پیازه نخورش😅

سخت نکن زندگی رو فرزندم🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مشکل همینه چون سبک زندگیمون این نبوده نمیدونیم کلی خوراکی خوشمزه هستش که میشه جایگزین کرد ولی ...

وای الان رفتم تو اون پیجه ک یکی از بچه ها معرفی کرد دیدیم چ غذاهایی درست میکنناااا

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
دقیقا مشکل همینه چون سبک زندگیمون این نبوده نمیدونیم کلی خوراکی خوشمزه هستش که میشه جایگزین کرد ولی ...

توی اینستا بزن جانینو یه فروشگاه اینترنتی وگان هست کلی محصولات خوشمزه میاره که برات ارسال میکنه

شیر بادم یا شیر سویا خیلی راحته  بعد خودت متوجه میشی خیلی غذاها میتونی‌توی اینستا پیدا کنی من ح ...

دقیقا بخاطر عدم آگاهی خودم میخوام یه سری چیز میز بخرم که هر وقت گرسنه بودم گیج و هنگ نباشم که حالا چی میتونم بخورم یا تا سرچ کنم از گشنگی بمیرم 🙈

مرغ رو میخوریم وسگ رو نمیخوریم چون حلال وحرومش دو برامون مشخص کرده خدا گیاهم موجود زنده س پیازچه ه ...

ببین گلم وگان یه سبک زندگیه که خیلی ها دوسش دارن. مثلا من قبلا همه چیمو چرم میخریدم ولی وقتی فهمیدم که بخاطر اینکه چرم مرغوب در بیاد و بتونن باهاش لباس درست کنن باید زنده زنده پوست حیوون رو بکنن تصمیم گرفتم دیگه نخرم. واسه اینکه پوست راحت تر کنده شه 48 ساعت به حیوون آب و غذا داده نمیشه و وقتی از گرسنگی و تشنگی بی جون شد به شکل وحشیانه ای پوست اش رو میکنن. من فکر میکردم این پوست ها بعد از کشتن شون کنده میشه ولی فهمیدم اشتباه فکر میکردم 

ببین گلم وگان یه سبک زندگیه که خیلی ها دوسش دارن. مثلا من قبلا همه چیمو چرم میخریدم ولی وقتی فهمیدم ...

چقدر وحشت ناک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
با سویا هم میتونی کباب درست کنی یا کوفته ریزه

اره ولی جدیدا غذاهای پخته دوست ندارم بیشتر با میوه میگذرونم.

فک کنم بیشترین قسمت سختش اینکه بخای به بقیه توضیح بدی‌که میوه و گیاها درد حس نمیکنن😂