2777
2789
آره احتمالا منم اینجوری شروع کنم چون هر بار وگان شدم یه هفته ای ول کردم وجترین راحت تره واسه شروع

تو این مدت من خرید خاصی نکردم به جز ویتامین ب ۱۲ و کره بادوم زمینی.خیلی خودتو مقید نکن که بتونی ادامه بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوتاه بیا یعنی جوجه وکوبیده دیگه نمیخوری؟ فیله سوخاری😋 بوقلمون کبابی😋 ماست ودوغم؟ بجاش مهربون ...

با حیوون ها همیشه مهربون بودم و سعی میکنم غذا خشک حیوانات رو همیشه همراه داشته باشم حیوون گرسنه دیدم بهش بدم ولی نخوردن اینا اصلا سخت نیست واسم فقط اینکه نمیدونم چی بخورم سخته واسه همین گفتم ببینم فروشگاه های وگان رو کسی میشناسه 

اخه نمیشه حیوونارو بخوریم ولی باهاشون مهربون باشیم. درسته شما مستقیما حیوونو نمیکشید واسه خوردن ولی ...

چرا نمیشه

مثلا پیامبر گوشت نمیخوردن بنظرت؟یا مهربون نبودن باحیوونا؟

آدمیزاد برای تغذیه به گوشت احتیاج داره دیگه

الان منم بگم شما با گیاهان وطبیعت نامهربونین چون میخورینشون درسته؟نه

چرخه زندگی اینه دیگه

تو این مدت من خرید خاصی نکردم به جز ویتامین ب ۱۲ و کره بادوم زمینی.خیلی خودتو مقید نکن که بتونی ادام ...

من خیلی تنبلم دلم میخواد شیر بادوم و محصولات دیگه رو آماده بخرم و خوراکی هام هر چی که تو وگان هستش رو دوست دارم بخرم تست کنم که تنوع داشته باشه واسم 

وای وگان سخته

ینی تخم مرغم نمیخوری؟؟

پس چی میخوری

ولی من یه روز خواستم خام گیاه خواری کنم هیچی غیر میوه به ذهنم نرسید برای خوردن   

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
چرا نمیشه مثلا پیامبر گوشت نمیخوردن بنظرت؟یا مهربون نبودن باحیوونا؟ آدمیزاد برای تغذیه به گوشت احت ...

اون دوره فرق میکرد نمیشه با الان مقایسه کرد.

خوردن جسد حیون اصلا برای بدن لازم نیست.

گیاه گیرنده‌ی عصبی درد نداره که بخایم ناراحت شیم به خاطرش.

اگه دردی حس میکرد قطعا میتونست فرار کنه مثل بقیه جاندارا

چه خوب❤️  واقعا سخته ولی با عذاب وجدان بعد خوردن گوشت چیکار کنیم😬

من تو حالت عادی هم گوشت دوست ندارم حتی ماست و پنیر هم نمی‌خورم. فقط دوغ رو باید ترک کنم و شنیدم پنیر و پنیر پیتزا وگان هستش واسه همین میخوام بخرم امتحان شون کنم

چرا نمیشه مثلا پیامبر گوشت نمیخوردن بنظرت؟یا مهربون نبودن باحیوونا؟ آدمیزاد برای تغذیه به گوشت احت ...

گیاهان سیستم عصبی ندارن این خیلی فرق میکنه محیط زیست ما در اثر گوشت خواری داره به نابودی کشیده میشه هم سگ حیوان هست هم مرغ چه فرقی دارن هر دوتا جون دارن هر دوتا زندگی دارن هر دوتا حق حیاط دارن شما مستند صنعت گوشت رو نگاه کن میدونی با خوردن مرغ ماها باعث کشته شدن چند هزار جوجه میشم میدونی به خاطر این‌که ما تخم مرغ بخوریم چندین هزار مرغ شکنجه میشن اصلا تخم مرغ میدونی چیه؟جنین مرغه 

من خیلی تنبلم دلم میخواد شیر بادوم و محصولات دیگه رو آماده بخرم و خوراکی هام هر چی که تو وگان هستش ر ...

شیر بادم یا شیر سویا خیلی راحته  بعد خودت متوجه میشی خیلی غذاها میتونی‌توی اینستا پیدا کنی من حتی خورشت قیمه وگن هم درست میکنم

وای وگان سخته ینی تخم مرغم نمیخوری؟؟ پس چی میخوری ولی من یه روز خواستم خام گیاه خ ...

دقیقا مشکل همینه چون سبک زندگیمون این نبوده نمیدونیم کلی خوراکی خوشمزه هستش که میشه جایگزین کرد ولی بخاطر عدم آگاهی ولشون میکنیم