الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با حیوون ها همیشه مهربون بودم و سعی میکنم غذا خشک حیوانات رو همیشه همراه داشته باشم حیوون گرسنه دیدم بهش بدم ولی نخوردن اینا اصلا سخت نیست واسم فقط اینکه نمیدونم چی بخورم سخته واسه همین گفتم ببینم فروشگاه های وگان رو کسی میشناسه
چه خوب❤️ واقعا سخته ولی با عذاب وجدان بعد خوردن گوشت چیکار کنیم😬
من تو حالت عادی هم گوشت دوست ندارم حتی ماست و پنیر هم نمیخورم. فقط دوغ رو باید ترک کنم و شنیدم پنیر و پنیر پیتزا وگان هستش واسه همین میخوام بخرم امتحان شون کنم
چرا نمیشه مثلا پیامبر گوشت نمیخوردن بنظرت؟یا مهربون نبودن باحیوونا؟ آدمیزاد برای تغذیه به گوشت احت ...
گیاهان سیستم عصبی ندارن این خیلی فرق میکنه محیط زیست ما در اثر گوشت خواری داره به نابودی کشیده میشه هم سگ حیوان هست هم مرغ چه فرقی دارن هر دوتا جون دارن هر دوتا زندگی دارن هر دوتا حق حیاط دارن شما مستند صنعت گوشت رو نگاه کن میدونی با خوردن مرغ ماها باعث کشته شدن چند هزار جوجه میشم میدونی به خاطر اینکه ما تخم مرغ بخوریم چندین هزار مرغ شکنجه میشن اصلا تخم مرغ میدونی چیه؟جنین مرغه