2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وگان چیه بذارین رل وکراش رو هضم کنیم بعد😁

😂😂

وگان یه سبک زندگیه که افراد تصمیم میگیرن به حیوون ها بیشتر اهمیت بدن. مثلا گوشت نمیخورن یا مثلا لوازم آرایشی که تست حیوانی داشته باشه رو نمیخرن 

😂😂 وگان یه سبک زندگیه که افراد تصمیم میگیرن به حیوون ها بیشتر اهمیت بدن. مثلا گوشت نمیخورن یا مثل ...

کوتاه بیا یعنی جوجه وکوبیده دیگه نمیخوری؟

فیله سوخاری😋

بوقلمون کبابی😋

ماست ودوغم؟

بجاش مهربون باش با حیوونا

به نظرم از وجترین شروع کنی راحتتر جلو میره واست. من دوماه وجترینم یه سال بشه وگان میشم😬

آره احتمالا منم اینجوری شروع کنم چون هر بار وگان شدم یه هفته ای ول کردم وجترین راحت تره واسه شروع

نه هر بار تصمیم گرفتم یه هفته بیشتر دوام نیاوردم الان میخوام اول غذاهاشو یاد بگیرم و فروشگاه هاشو بش ...

باید از کم‌ کم شروع کنی‌من‌دوساله‌ وگان هستم تصمیم دارم خوام گیاه خوار بشم

کوتاه بیا یعنی جوجه وکوبیده دیگه نمیخوری؟ فیله سوخاری😋 بوقلمون کبابی😋 ماست ودوغم؟ بجاش مهربون ...

اخه نمیشه حیوونارو بخوریم ولی باهاشون مهربون باشیم.

درسته شما مستقیما حیوونو نمیکشید واسه خوردن ولی غیر مستقیم باعث مرگ حیونا میشید.

کوتاه بیا یعنی جوجه وکوبیده دیگه نمیخوری؟ فیله سوخاری😋 بوقلمون کبابی😋 ماست ودوغم؟ بجاش مهربون ...

مثل این میمونه یکی بیاد با چاقو تیکه تیکت کنه بعد بهت بگه عزیز دلم قربونت بشم اشکالی نداره عوضش باهات مهربونم