mamane_yaldakocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 515 عنوان وگان 600 بازدید | 55 پست سلام به همگی بچه ها من میخوام وگان بشم خیلی جدی میشه فروشگاه هایی که محصولات اش رو دارن بهم معرفی کنید؟ من خیلی تنبلم 1399/04/02 | 07:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamane_yaldakocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 515 وگان چیه بذارین رل وکراش رو هضم کنیم بعد😁 😂😂وگان یه سبک زندگیه که افراد تصمیم میگیرن به حیوون ها بیشتر اهمیت بدن. مثلا گوشت نمیخورن یا مثلا لوازم آرایشی که تست حیوانی داشته باشه رو نمیخرن
مهنیااا عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 884 😂😂 وگان یه سبک زندگیه که افراد تصمیم میگیرن به حیوون ها بیشتر اهمیت بدن. مثلا گوشت نمیخورن یا مثل ... و البته بهومحیط زیست اطرافشون بیشتر اهمیت بدن
mamane_yaldakocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 515 پیج بلدم خرید انلاین.یهوی میخای وگان شی؟ janino_veg مرسی حتما بهش سر میزنم 🙏
mamane_yaldakocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 515 پس تاحالا مگه نبودی ؟یهویی تصمیم گرفتی؟ نه هر بار تصمیم گرفتم یه هفته بیشتر دوام نیاوردم الان میخوام اول غذاهاشو یاد بگیرم و فروشگاه هاشو بشناسم که کم نیارم
آوین_دوم عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 1414 به نظرم از وجترین شروع کنی راحتتر جلو میره واست.من دوماه وجترینم یه سال بشه وگان میشم😬
همون_راد عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 24399 😂😂 وگان یه سبک زندگیه که افراد تصمیم میگیرن به حیوون ها بیشتر اهمیت بدن. مثلا گوشت نمیخورن یا مثل ... کوتاه بیا یعنی جوجه وکوبیده دیگه نمیخوری؟فیله سوخاری😋بوقلمون کبابی😋ماست ودوغم؟بجاش مهربون باش با حیوونا
mamane_yaldakocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 515 به نظرم از وجترین شروع کنی راحتتر جلو میره واست. من دوماه وجترینم یه سال بشه وگان میشم😬 آره احتمالا منم اینجوری شروع کنم چون هر بار وگان شدم یه هفته ای ول کردم وجترین راحت تره واسه شروع
مهنیااا عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 884 نه هر بار تصمیم گرفتم یه هفته بیشتر دوام نیاوردم الان میخوام اول غذاهاشو یاد بگیرم و فروشگاه هاشو بش ... باید از کم کم شروع کنیمندوساله وگان هستم تصمیم دارم خوام گیاه خوار بشم
آوین_دوم عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 1414 کوتاه بیا یعنی جوجه وکوبیده دیگه نمیخوری؟ فیله سوخاری😋 بوقلمون کبابی😋 ماست ودوغم؟ بجاش مهربون ... اخه نمیشه حیوونارو بخوریم ولی باهاشون مهربون باشیم.درسته شما مستقیما حیوونو نمیکشید واسه خوردن ولی غیر مستقیم باعث مرگ حیونا میشید.
مهنیااا عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 884 کوتاه بیا یعنی جوجه وکوبیده دیگه نمیخوری؟ فیله سوخاری😋 بوقلمون کبابی😋 ماست ودوغم؟ بجاش مهربون ... مثل این میمونه یکی بیاد با چاقو تیکه تیکت کنه بعد بهت بگه عزیز دلم قربونت بشم اشکالی نداره عوضش باهات مهربونم