گولن مدیر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 عنوان بیایید بگین در چه حالین | مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 52 پست منکه هر کار میکنم خوابم نمیبره حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!! 1399/04/02 | 03:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گولن مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 یه بار ماادر شوهرو پدرشوهرم بعد اینکه کلی اومدن خونمون مارو بردن رستوران ...مادرشوهرم وسواسیه ... بع ... اومدی ثواب کنی کباب شدی حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
nazanin_yr عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 3895 یه فامیل داریم با حرفاش و سوالاش باعث میشه بیشتر از خودم بدم بیاد مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
nazanin_yr عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 3895 آخه چرا؟ نمیدونم حس میکتم خیلی دست پا چلفتی و بی عرضه و خنگم مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
گولن مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 امضات عالیه👍👍 مرسی حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
گولن مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 نمیدونم حس میکتم خیلی دست پا چلفتی و بی عرضه و خنگم این چه حرفیه حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
ava1372 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 483 الان دخترمو بردیم کلینیک شانس بدمون بسته بود حال ما خوب است اما دیگر مانند گذشته نیستیم...
nazanin_yr عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 3895 اخرین بار اومده بود خونمون گیرداده بود باهم عکس بندازیم انقد توی عکساش زشت افتادم از خودم خجالت میکشم مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
nazanin_yr عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 3895 این چه حرفیه بخدا قسم راس میگم مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
اللهمصلعلیمحمدوالمحم عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 400 نترس بابا کرونا نیس 🤣اخر این ترس کرونا میکشتمون
گولن مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 الان دخترمو بردیم کلینیک شانس بدمون بسته بود چش شده اخه حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
nazanin_yr عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 3895 خوابم نمیبره توروخدا بگید چکار کنم مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
ترنم_بااانو عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 2398 🤣اخر این ترس کرونا میکشتمون ن بابا نترسیدمن امروز فهمیدم کاملا قطعی کرونا مثبت اماگر بترسی خیلی بد تره
گولن مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 491 خوابم نمیبره توروخدا بگید چکار کنم فهمیدی به منم بگو حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!