2777
2789
عنوان

بیایید بگین در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 52 پست
یه بار ماادر شوهرو پدرشوهرم بعد اینکه کلی اومدن خونمون مارو بردن رستوران ...مادرشوهرم وسواسیه ... بع ...

اومدی ثواب کنی کباب شدی

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!

یه فامیل داریم با حرفاش و سوالاش باعث میشه بیشتر از خودم بدم بیاد

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چرا؟

نمیدونم حس میکتم خیلی دست پا چلفتی و بی عرضه و خنگم

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
امضات عالیه👍👍

مرسی

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
نمیدونم حس میکتم خیلی دست پا چلفتی و بی عرضه و خنگم

این چه حرفیه

اخرین بار اومده بود خونمون گیرداده بود باهم عکس بندازیم انقد توی عکساش زشت افتادم از خودم خجالت میکشم

الان دخترمو بردیم کلینی‌ک شانس بدمون بسته بود 

چش شده اخه

خوابم نمیبره توروخدا بگید چکار کنم

فهمیدی به منم بگو