2777
2789
سرکه زگیل رو پخش نمیکنه پس؟؟؟ عزیزم دقیق میگی چجور زدی؟

ببین روزی 2باربا پنبه قشنگ پره سرکه میزدم اما ضعف میکردما اتفاقا از پخش شدنش جلوگیری میکنه روز به روز بهتر میشه و بعد یه هفته کلا از بین میره من همینجوری خوب شدم حتما امتحان کن دعام میکنی اصلا احتیاج به لیزر وفریز کردن نداره تنها هزینش یه قوطی سرکه سیبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین روزی 2باربا پنبه قشنگ پره سرکه میزدم اما ضعف میکردما اتفاقا از پخش شدنش جلوگیری میکنه روز به رو ...

نوعش فرق میکنه برای شما احتمالا تیپ کم خطر بوده وگرنه خواهر منم این کارو کرد جواب نداد

نوعش فرق میکنه برای شما احتمالا تیپ کم خطر بوده وگرنه خواهر منم این کارو کرد جواب نداد

مال من پر شده بود اما باید مداومت کنی روزی 2بار من حتی پنبه ی آغشته به سرکه رو میچکوندم اون قسمت با اینکه عجیب میسوخت ولی انقد ادامه دادم تا به کل از بین رفت

اره عزیزم میشه بهت درخواست بدم قبول کنی؟

ببین عزیزم اصلا نگران نباش  من وقتی فهمیدم رفتم پیش یلدا وطن تو مطبش بهم گفت برو ببین شوهرت چیکار کرده که زگیل گرفتی من گفتم به شوهرم اعتماد دارم گفت همینی که من میگم برو از شوهرت بپرس دلیل خیانتش چی بوده من تا مدتها حالم بد بود تو روحیم بسیار اثر گذاشت ولی برام واکسن گارداسیل رو نوشت که شوهرم پیدا کرد و در عرض ۶ ماه سه تاشو زدم بعد ویتامین سی نوشت و قرص ایمونیس هم نوشت و یه پماد ساختگی هم نوشت که زگیل هام افتاد ولی دوباره در اومد چون خیلی روحیم خراب بود رفتم درمانگاه مطهری پیش دکتر مژده ممتحن ایشون خیلی با آرامش و مهربونی بهم گفت زگیلا رو ول کن پاپ اسمیر انجام دادی اونم بعد از یک سال ؟؟؟ گفتم نه گفت پاپ اسمیر انجام بده انجام دادم گفت خدا رو شکر مشکلی نداری ولی اگه دوست داری و خودت اصرار داری میتونی لیزرش کنی من گفتم زیاد نمیشه گفت نه گفتم فریز کن گفت جاش زشت میشه خلاصه انجام ندادم و زگیل هام افتاد و الان بعد از دو سال کامل زگیلهام رفته 

اصلا نگران نباش ژیلت نکش موبر استفاده کن و ۶ ماهی یک بار پاپ اسمیر انجام بده و ویتامین سی و ایمونیس هم گاهی بخور 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
وای چ خب خداروشکر.واس شما زگیل ها چقدر بود؟چ شکلی بودن؟؟

من کلا پنج تا زگیل دلشتم که البته اولش یکی بود بعد شد سه تا بعد ۵ تا که درمان رو شروع کردم شکل یه خال گوشتی رنگ بدن بود ولی یه قیافه زشتی داشت انگار بریده بریده بود مثل کلم برگ بود 

البته اول شوهرم داشت که اون آلدرا زد همش رفت جز یکیش که هر کار کرد با سرکه سیب نرفت فقط خونین و مالین میشد که تصمیم داره بره لیزرش کنه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من کلا پنج تا زگیل دلشتم که البته اولش یکی بود بعد شد سه تا بعد ۵ تا که درمان رو شروع کردم شکل یه خا ...

حالا کلا بنظرتون فریز بهتره یا لیزر؟اخه پیش مینو رباطی رفتم گفت دستیارم برات لیزر میکنه.ولی بعضیا میگن با لیزر پخش میشه 

تقریبا 8 ماه آنقدر اذیت شد بیچاره نمیدونس چیه روز ب روز هم زیاد تر میشد یکی میگفت بشینه تو سرکه سیب بعد بیاد با پنبه دوباره سرکه بزنه بهش یکی میگفت جوش شیرین بیچاره همه این کارارو می‌کرد، تا سه چهار هفته خوب ک نشد، رفت بیمارستان رازی وقت گرفت برای فریز هر دوهفته تقریبا پنج و  شش تا فریز میکردن براش 

حالا بعدش دکترش زنان کلی آزمایش براش نوشت از نوع زیگیل گرفته تا کولپوسکوپی 

متاسفانه خواهرم پنج شش تیپ مختلف گرفته بود ک یکیش پرخطر بود 

تا الان بهش هی میگم نگران نباش رفع شد بخدا،  ولی  بازم گاهی اوقات گریه میکنه ناراحته

الان خواهرم خیلی تو  تغذیه مراعات میکنه غذای پرچرب نمیخوره گوشت کم میخوره 

حالا کلا بنظرتون فریز بهتره یا لیزر؟اخه پیش مینو رباطی رفتم گفت دستیارم برات لیزر میکنه.ولی بعضیا می ...

ببین دکتر ممتحن گفت کرایو یا فریز جاش زشت میشه گفتم مهم نیست فقط میخوام نباشه گفت لیزر کن گفتم پخش میشه گفت برای شما که تعدادش کمه نه به نظرم برو دکتر تا برات تشخیص بده چند تا کلا داری ؟؟؟

تقریبا 8 ماه آنقدر اذیت شد بیچاره نمیدونس چیه روز ب روز هم زیاد تر میشد یکی میگفت بشینه تو سرکه سیب ...

اخ عزیزم میدونم بخدا منم همش کارم گریه هست..خداروشکر ک الان خوب شدن.چن وقته دیگ زگیل هاشون عود نکرده؟؟

ببین دکتر ممتحن گفت کرایو یا فریز جاش زشت میشه گفتم مهم نیست فقط میخوام نباشه گفت لیزر کن گفتم پخش م ...

چن تا دونه دراومد دو بار پدوفیلین زدم کاملا رفت الان باز یکی بین واژن و مقعد دارم خیلی کوچیکه یکی هم تو مقعد ک چندین ماه هست همونحور مونده

چن تا دونه دراومد دو بار پدوفیلین زدم کاملا رفت الان باز یکی بین واژن و مقعد دارم خیلی کوچیکه یکی هم ...

میره فقط به قول دکتر ممتحن اصل رو بچسب اون فرعیه اصلش هم اینه که پاپ اسمیر بدی و مطمئن بشی رحمت آسیب ندیده باشه زگیلها راه درمان دارن