2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز باکره ام اخه.ینی وارد رحمم شده؟؟؟

آها پس نمتونی پاپ اسمیر کنی نه نگران نباش اگه گارداسیل بزنی عالیه حداقل تا چندین سال خیالت از رحمت راحته

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
آها پس نمتونی پاپ اسمیر کنی نه نگران نباش اگه گارداسیل بزنی عالیه حداقل تا چندین سال خیالت از رحمت ر ...

اره دارم گارداسل هم میزنم.راسی شوهرتون پیش کی میخاد بره.چون منم نامزدم داره 

اره دارم گارداسل هم میزنم.راسی شوهرتون پیش کی میخاد بره.چون منم نامزدم داره 

رفت درمانگاه بیمارستان شیراز پیش دکتر پوستش فکر کنم دکتر محمدی بود خیلی دکتر خوبی بود الانم میخواد بره لیزر ولی هنوز تصمیم نگرفته کجا

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

منم همون طور كه گفتم بعد از مدتي باقي مونده زيگلها از بين رفت البته اوايل كرايو يا همون فريز انجام دادم

اين زگيل يه ويروسه كه تاهميشه تو خون ميمونه و وقتي سيستم ايمني بدن ضعيف ميشه خيلي بيشتر خودش رو نشون ميده ، واگيردار هم  هست ولي ممكنه بدن باهاش مقابله كنه و يهو كامل از بين بره

اولين كار هم تست و تسخيص نوع زيگل هست كه خيلي مهمه دكتر تست hpv ميده برا شناختن نوع زكيل

جغرافیای کوچک من بازوان توست    ای کاش تنگ تر شود این سرزمین من
بله.چن سال پیش داشتم وحشت کرده بودم یکی گف سرکه سیب بزن.روزی دوبار میزدم اما میسوختا اما کم کم کوچیک ...

سلام ببخشید من الان چند ماهه درگیر شدم و دوبار لیزر کردم باز برگشته میشه لطفا راهنمایی کنین چیکار کنم؟

سلام ببخشید من الان چند ماهه درگیر شدم و دوبار لیزر کردم باز برگشته میشه لطفا راهنمایی کنین چیکار کن ...

راستش من یه بار اینجوری شدم روزی سه بار با پنبه سرکه سیب زدم اما میسوختا یه هفته ای خوب شد خداروشکر دیگه هم زگیل نزدم

سلام ببخشید من الان چند ماهه درگیر شدم و دوبار لیزر کردم باز برگشته میشه لطفا راهنمایی کنین چیکار کن ...

سلام من خانمی میشناسم زیگیل روبامحلول گیاهی کات وویروس کشی میکنه ۰۹۳۷۴۹۵۲۴۷۳ مشهدهستن