2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین متخصص زنان برای درمان زگیل تناسلی خانم دکتر عاطفه الهویی نظری واقعا کارشون حرف نداره تو تهران بهترینن و هرکسی برای زگیل تناسلی پيش ایشون رفته نتیجه گرفته کل بیماران مطبشون زگیل تناسلی هردفعه که میرم

دکتر عاطفه الهویی نظری واقعا پزشک باسوادی تو این  زمینه هست و من با ایشون درمان شدم و به همه توصیه میکنم اگه این مشکل HPvرو دارن حتما پیش ایشون برن امروز هم تزریق واکسن گارداسیل برام انجام دادن 

سلام،من پارسال زگیل تناسلی ام ،مثبت شد،دارو مصرف کردم بعد یک سال دوباره تست دادم منفی شد،ولی مرتب ترشحات عفونتی دارم،دنبال  ی دکتر خوب هستم تو شیراز،لطفا راهنمایی.سپاس