2777
2789
عنوان

خانوما شوهر ابجیم چرا اینجوریهههه

274 بازدید | 17 پست

خانوما ابجیم دخترعمومه با ما بزرگ شده 

خودش خونه ماشین داره شوهرش هم خیلی پولداره کلی زمین ماشین چند میلیاردی و خیلی چیزای دیگه داره تو خرید هیچ‌طلایی واسه ابجیم نخریدن خانوادشم خیلی پولدارن ابرومون جلو فامیل رفت انتظار داشتیم حداقل جشنشون بخرن ولی نخریدن ولی ما واسه ابجیم طلا خریدیم سر عقد بهش دادیم تو جشن هم باز طلا خریدیم بهش دادیم واسه پسر هم طلا خریدیم حتی ست ساعت نخریدن حتی ست ساعت هم ما واسشون خریدیم 

با این شوهرش هم سر لجبازی با نامزد سابقش ازدواج کرد نامزد سابقش یهو ولش کرد

شوهرش این همه پولداره چرا هیچییی‌بهش نمیخرههه 

تو جشن عقد نزدیک ۵۰۰میلیون‌ پول جمع شد اونو دادیم بهشون رفت واسه خودش طلا خرید ولی هر کاری کرده بود پسره طلای ۵۷۰میلیونی نخریده بود در اخر بعد کلی اصرار ۲۵میلیون‌اضافی تر داده لود یه کار ۵۲۰تومنی‌ برداشته بودن

جشن عقد هم بابام گرفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری پولدار شده

با خساست

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

اشتباه ۱ چرا واسه پسره طلا خریدین وقتی اونا نخریدن.

اشتباه ۲ ست ساعت چرا خریدین

اونا ادمای خسیس و نفهم و خر و بی آبرویی هستن که هیچوقت درست نمیشن. خواهرت باید تصمیم بگیریه یایک عمر بسازه یا الان تموم کنه این خفت را

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

اشتباه ۱ چرا واسه پسره طلا خریدین وقتی اونا نخریدن.اشتباه ۲ ست ساعت چرا خریدیناونا ادمای خسیس و نفهم ...

عزیزم چه میدونستیم اونا نمیخرن ما فکر میکردیم سر عقد سرویس یا النگو‌میارن میدن به دخترعموم 

عقد اون یکی دخترعموم هم همین چند زوز پیش‌بود شوهرش یک‌سوم دارایی اینو‌نداره سر عقد بهش ۱۲تا النگو‌و سرویس دادن شوهر ابجیم پشم دادد