2777
2789
عنوان

خواهر شوهر کم سن و سال🙄🤔

2039 بازدید | 51 پست

بچه ها کیا خواهر شوهرشون ده سال یا بیشتر ازشون کوچیکتره؟

تا حالا باهاش به مشکل برخوردید؟

من حس میکنم چون بچه ن خیلی زن داداششون رو دوست خواهند داشت و ارتباط خیلی دوستانه ست

بیاید از تجربیات یا نظراتتون  بگید؟؟

من خواهر شوهرم ۳سالشه😂😂😂😂

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز اینجا نینی سایته و خاهر شوهر هم خاااهر شوهره چه بزرگ‌چه کوچیک!

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

خواهر شوهرم کلاس اول راهنماییه ! 

بر خلاف سنش خیلی  زبون درازه و خیلی دخالت میکنه 

ولی من اصلا جوابشو نمیدم میزارم رو حساب بچگیش 

البته منو دوس داره ولی خب اینطوری یاد گرفته از بچگی 

به نامزدمم همیشه سفارش میکنم ک خیلی هوای خواهرشو داشته باشه چون واقعا دختر دل پاکیه منتها زبونش کارو خراب میکنه بعضی وقتا

واااای ای جااانم چه گوگولی و بامزه😂😂😍😍خیلی دوسش دارید؟

😂😂زیاد نمیبنمش کلا ۳ساله عروسشونم ۲ بار دیدمش 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
واااا

والا 

حالا نظراتو بخون از تعجبت کاسته میشه 

تاحالا تو نی نی سایت ندیدم کسی  بگه خاهر شوهرش ادم خوبیه!چون خاهرشوهره😅

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.