2777
2789

دستور یه کتلت خوشمزه میخوااااستم هرکی کتلتاش خیلی خوشمزس دستورشو بده بهم لطفااا

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیب زمینی و نمیزارم کامل بپزه 

گوشت چرخکرده بیشتر از سیب زمینی 

ادویه کاری و جوز هندی و فلفل سیاه و نمک 

دو سه تا پیاز بزرگ رنده میکنم ابشو میگیرم 

ارد سوخاری ام میزنم 

طراح داخلی و دکوراتیو . @karostudioo

کتلت نیاز به این همه مواد نداره اصالتش از بین میره گوشت و سیب زمینی و پیازه  تخم مرغم یه دونه کلا همراه با نمک فلفل زردچوبه حالا اگه دوست داشتی توش دو قاشق پودر سوخاریم میشه ریخت

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

پیاز رنده شده سیر رنده شده سیب زمینی رنده شده گوشت یه دونه گوجه کوچیک رنده شده اگه دوستداشتی یکمم سبزی معطر گشنیز و جعفری خورد شده با یکم ارد یه قاشق مثلا ادویه هم نمک و فلفل سیاه و قرمز کم با زردچوبه و ادویه کاری کم من یکم گلپر و سماقم میزنم خوشمزه میشه.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4570972/میخوایم-چله-حدیث-کسا-برای-حاجت-روایی-هممون-برداریم-عزیزانم-لطفا-شرکت-کنین-و۴۰-نف?postId=142323473

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

چرا ب هر چیزی که درست کنید میگید کتلت؟واقعا چرا

هر کدوم اسم جدایی دارن😐از این موضوع خیلی حالم بد میشه

اگر فرقشو نمیدونید توضیح بدم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا