2777
2789
عنوان

کدبانوها میشه لطفا بیاین اونایی که دستپختشون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 218 پست

من همیشه مثلا واسه یه کیلو گوشت یه سیب زمینی متوسط میریزم دیگه نمک و فلفل وادوی6 و اینا با ارد نخود چی ولی یه بار رفتیم خوته ی یکی از دوستان دیدم کتلت درست کرده سیب زمینیشو دیدم قشنگ دوبرابر گوشت چرخی بود ولی وااااقعا خوشمزه بود کتلتش برا منم خیلی خوب میشه ها ولی اون با اون همه سیب زمینی خوشمزه تر بود نمیدونم چی توش ریخته بود

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ب هر چیزی که درست کنید میگید کتلت؟واقعا چرا هر کدوم اسم جدایی دارن😐از این موضوع خیلی حالم بد م ...

خخخخ خوب. شما اصلشو بگو

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
من همیشه مثلا واسه یه کیلو گوشت یه سیب زمینی متوسط میریزم دیگه نمک و فلفل وادوی6 و اینا با ارد نخود ...

همون سیب زمینی رنده کن ابشو بگیر بعد پیاز رنده شده گوشت چرخ کرده یه دونه تخم مرغ،،،با ادویه جات ،،،برای یک کیلو سیب زمینی نیم کیلو گوشت چرخی بریز

من همیشه مثلا واسه یه کیلو گوشت یه سیب زمینی متوسط میریزم دیگه نمک و فلفل وادوی6 و اینا با ارد نخود ...

گوشت یک سیب زمینی یک؟

خب چرا گوشتو خراب میکنی؟

کباب ماهیتابه ش کن😕

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دقیقا مشکل اینه فک می کنی فقط گوشت خوشمزه می کنه سیب زمینی ام نسبتش مهمه و تخم مرغ نقش مهمی داره تو خوشمزگیش

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

گوشت یک سیب زمینی یک؟ خب چرا گوشتو خراب میکنی؟ کباب ماهیتابه ش کن😕

خب پس چجوری انداز6 هاش

دقیقا مشکل اینه فک می کنی فقط گوشت خوشمزه می کنه سیب زمینی ام نسبتش مهمه و تخم مرغ نقش مهمی داره تو ...

من اصلا تخم مرغ نمیزنم

چرا ب هر چیزی که درست کنید میگید کتلت؟واقعا چرا هر کدوم اسم جدایی دارن😐از این موضوع خیلی حالم بد م ...

مگه شما که به همه چیز میگی استانبولی کسی حرفی میزنه؟😂😂😂

پسرم تو جووووون منی🥰

من اصلا تخم مرغ نمیزنم

منم نمیزنم چون کف می کنه ولی به تازگی متوجه شدم تخم مرغ مزشو خیلی بهترم می کنه

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

خخخخ خوب. شما اصلشو بگو

_گوشت خالی باشه مثل شما +پیاز میشه کبـــــــــاب تابه ای

_کتــــــــــــلت مخلوط سیب زمینی با ....(مثل کتلت گیاهی که با سویا.کتلت عدس.کتلت بعضی حبوبات و...

_سیب زمینی و گوشت چرخی و پیاز میشه شـــــــــامی کباب.نه کتلت

خانومه هر چیزی که سیب زنده شده داره میگن کتلت..رو مخ منه😕

_سیب زمینی با تخم مرغ میشه کــــــــوکو

گوشت و تخم مرغ و سیر و پیاز میشه همبـــــرگر

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا