2777
2789
عنوان

کدبانوها میشه لطفا بیاین اونایی که دستپختشون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 218 پست
من همیشه مثلا واسه یه کیلو گوشت یه سیب زمینی متوسط میریزم دیگه نمک و فلفل وادوی6 و اینا با ارد نخود ...

خواهرشوهرم خوشمزه درست میکنه با سیب زمینی زیاد 

آب سیب زمینی پیازو میگیره گفت برا 6 7 تا سیب زمینی دوتا پیاز رنده میکنه با ادویه سبزی معطر مثل ریحون یا ترخون مرزه  پیازچه خشک با ی تخم مرغ خیلی ترد و خوشمزه میشه ی ذره هم گوشت میزنه 

من گوشت زیاد میزنم هر جور میپرم به اون 

تردی نمیشه برا منم خوبه ها ولی شاید مرغ همسایه غازه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
خب پس چجوری انداز6 هاش

گوشت و سیب زمینی ب یک اندازه میشه شامی کباب

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

_گوشت خالی باشه مثل شما +پیاز میشه کبـــــــــاب تابه ای _کتــــــــــــلت مخلوط سیب زمینی با ....( ...

خو الان کتلت برای دونفر چقد گوشت چرخی و چقد سیب بریزم؟ 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
مگه شما که به همه چیز میگی استانبولی کسی حرفی میزنه؟😂😂😂

🤪🤪🤪اون فرق داره اونا استانبولیه

مدل های مختلف درست میشه

اینا فرق دارن😌

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خواهرشوهرم خوشمزه درست میکنه با سیب زمینی زیاد  آب سیب زمینی پیازو میگیره گفت برا 6 7 تا سیب ز ...

همون دیگه منم همینو میگم برا منم خوبه وا ولی مال اون بهتر بود با اون همه سیب

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
خو الان کتلت برای دونفر چقد گوشت چرخی و چقد سیب بریزم؟ 

باز حرف خودشو میزنه😁

میخوای شامی کباب درست کنی

دویست گرم گوشت دو تا سیب زمینی  دو تا یا یدونه پیاز.ادویه و نمک و...یک یا دو قاشق ارد هم میشه ریخت

ارد نخود خوشمزه تره

🤪🤪🤪اون فرق داره اونا استانبولیه مدل های مختلف درست میشه اینا فرق دارن😌

😄😄😄

خوب حالا کتلت رو شما بگو 

من گفتم بالا همیشه درست میکنیم خیلیم خوشمزه است گوجه رو برا این میزنیم رنگش سرخ میشه خوشکل میشه

چرا ب هر چیزی که درست کنید میگید کتلت؟واقعا چرا هر کدوم اسم جدایی دارن😐از این موضوع خیلی حالم بد م ...

من سیب زمینی نپخته و تخم مرغ و پیاز و آرد و ادویه میگم کوکو

سیب زمینی و گوشت و آرد و تخم مرغ و پیاز و ادویه میگم شامی

سیب زمینی آبپز و تخم مرغ و آرد و خمیرنان باگت خشک و... میگم کتلت

حالا تو بگو

پسرم تو جووووون منی🥰

سیب زمینی خام رنده شده خیلی بهتر میشه تا پخته شده بعد تو رو خدا توی کتلت تخم مرغ نزنید حیفه😬😄😄🙆 ...

بله من ک اصلا نمیپذم خام میریزم منم تخم مرغ نمیزنم ولی مثل اینکه دوستان میگن باید باشخ

من سیب زمینی نپخته و تخم مرغ و پیاز و آرد و ادویه میگم کوکو سیب زمینی و گوشت و آرد و تخم مرغ و پیاز ...

اگر گوشت بدون سیب زمینی باشه هم بستگی به موادش یا کبابه یا همبر

پسرم تو جووووون منی🥰

بله من ک اصلا نمیپذم خام میریزم منم تخم مرغ نمیزنم ولی مثل اینکه دوستان میگن باید باشخ

اون کو کو هست😬😄

هر کس یجور درست میکنه هردفه به یه دستور درست کن ببین کدوم خوب میشه😄🙆‍♀️

من سیب زمینی نپخته و تخم مرغ و پیاز و آرد و ادویه میگم کوکو سیب زمینی و گوشت و آرد و تخم مرغ و پیاز ...

گفتم چند تا بالاتره