2777
2789
عنوان

دلم بدجور شکسته

1303 بازدید | 38 پست

الان حدود دوهفته از لو رفتن خیانت شوهرم میگذره بخاطر بچه ها تصمیم گرفتم بمونم کم کم دارم نسبت به شوهرم متنفر میشم مدام حرفایی که به اون زن زده وکارایی که کرده میاد تو ذهنم ومرور میکنم انگار تازه شوهرمو شناختم که چه ادم بیخودی بوده فکر میکنم همه ابراز علاقه هاش دروغ بوده همش ریا بود اگه راست بود که خیانت نمیکرد وقتی زنه بهم گفت شوهرت گفته بیا باهم باشیم زنم خوب نیست قلبم شکست این جمله مدام تو ذهنم تکرار میشه فقط بخاطر بچه هام دارم تحملش میکنم میخوام همه وقتمو بذارم واسه اینده بچه هام .بچه ها برام دعا کنید خیلی دلم شکسته چرا سهم من ازاین دنیا فقط غم وغصه هاشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه زن پر رویی بوده ولیاا. شاید داره توطئه میکنه تو از زندگی شوهرت بری بیرون. زود میدون خالی نکن بالاخره ادمه دیگه اشتباه میکنه

من اینجا جز دو تا دوست قدیمی کسی رو نمیشناسم، به من برای موندن انگیزه بیشتری بدین😂
چه زن پر رویی بوده ولیاا. شاید داره توطئه میکنه تو از زندگی شوهرت بری بیرون. زود میدون خالی نکن بالا ...

زنه شوهر داره دوتا بچه داره ولی میدونم کثافت بعد اینکه عقد کرده بازم باشوهرم ارتباط داشته واین رابطه بعد ازدواج ما وتا الان ادامه داشته

خیلیا الان این مشکلو دارن! تو ببین اون خانوم چکار کرده ک دل شوهرت بدست اورده تو هم همون کار کن

دیگه برام مهم نیست حتی یه ذره هم شوهرم برام ارزش نداره خودشم میدونه ومیگه اندازه یه انگشت اون زن هم نیستی دیگه هیچ وقت دلم بااین مرد صاف نمیشه

زنه شوهر داره دوتا بچه داره ولی میدونم کثافت بعد اینکه عقد کرده بازم باشوهرم ارتباط داشته واین رابطه ...

یا خدااا😲😲شوهر داره اوتوقت...

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!  
زنه شوهر داره دوتا بچه داره ولی میدونم کثافت بعد اینکه عقد کرده بازم باشوهرم ارتباط داشته واین رابطه ...

خدا جفتشونو لعنت کنه .

عزیزم برات ناراحت شدم ان شالله بهترینارو خدا جلو پات بذاره

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤
دیگه برام مهم نیست حتی یه ذره هم شوهرم برام ارزش نداره خودشم میدونه ومیگه اندازه یه انگشت اون زن هم ...

چطور میتونی تحملش کنی واقعا خیلی سخته شرایط طلاق رو نداری؟

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!