2777
2789
عنوان

دلم بدجور شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 38 پست
بچه مهمه پس دل خودت چی?فداکاری کردی برای بچه خوب کردی ولی خودت اینجوری عذاب میکشی شوهرت خوش پشیمون ...

من 33سالمه قید هرچی حس وعشق رو زدم میخوام زندگیمو بکنم صبح تاظهر سرکارم واسه عصرا هم میخوام خیاطی یاد بگیرم ومشغول بشم

زنه شوهر داره دوتا بچه داره ولی میدونم کثافت بعد اینکه عقد کرده بازم باشوهرم ارتباط داشته واین رابطه ...

اگه شوهرتو دوس داری تلاش کن بدستش بیاری دوباره. اون رابطه دوومی نداره خودشونم میدونن. حالا باز اگه مجرد بود یه چیز. نترس یه رابطه گذراست. نهایتا تهدیدش کن بگو شکایت کردم ازت. ولی شکایت نکن آبروریزیه. خودش جا میزنه چون متاهله

من اینجا جز دو تا دوست قدیمی کسی رو نمیشناسم، به من برای موندن انگیزه بیشتری بدین😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 33سالمه قید هرچی حس وعشق رو زدم میخوام زندگیمو بکنم صبح تاظهر سرکارم واسه عصرا هم میخوام خیاطی یا ...

عزیزم تو هنوز خیلی جوونی چرا میخوای خودتو با یه مرد اشغال به درد نخور تباه کنی 

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤
خیلی بده ک تو روت اینو بگه میفهمم😔 کم محلش کن

خودش که دوست نداره درموردش حرف بزنه میگه بزرگترین اشتباه زندگیمو کردم ولی باید تاوان اشتباهشو پس بده اونم از بین رفتن تمام احساس منه دیگه برام سرسوزن ارزش نداره

اگه شوهرتو دوس داری تلاش کن بدستش بیاری دوباره. اون رابطه دوومی نداره خودشونم میدونن. حالا باز اگه م ...

دیگه دوستش ندارم زنه رو تهدید کردم به شوهرت میگم عین چی ترسیده بود ولی واگذارش کردم به خدا

دارم ولی نمیخوام بچه هام ضربه بخورن یه پسر ده ساله ویه دختر 3ساله دارم پسرم خیلی حساسه

مطمئن باش بزرگ شد درکت میکنه طلاق بگیر بچه هاتم خودت بردار

مرتیکه پررو زن خیانتکار به شوهرش لیاقتشه

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤
مطمئن باش بزرگ شد درکت میکنه طلاق بگیر بچه هاتم خودت بردار مرتیکه پررو زن خیانتکار به شوهرش لیاقتشه

پسرم اخلاقش خیلی بد شده حساس شده به منم میگه دلیل طلاق چیه یعنی مهم تر از ازهم پاشیدن خانوادست؟

سلام دوست من خوبي من دو سال از وقتي خيانت شوهرم رو فهميدم ميگذره شوهرم تو تل با چن تا زن دوست بود تل رو هك كردم اون زن ها چيزي نداشتن از لحاظ سن از منم بزرگتر بودن يه چن تا شون زبون داشتن و يا واسه سرگرمي با شوهرم ميپريدن مال شهرهاي ديگه بودن فقط يكي كه تازه باهاش دوست شده بود و بيوه بود مال شهرخودمون بود كه لو رفتم كه گوشيش هك كردم و.. زبونش درازتر شد كه تو جاسوسي و.... من موندم دل شكسته و هزار جور فكر و بيكاري و....

سلام دوست من خوبي من دو سال از وقتي خيانت شوهرم رو فهميدم ميگذره شوهرم تو تل با چن تا زن دوست بود تل ...

سلام عزیزم کاملا درک میکنم حس وحالت رو منم اصلا فکرشو نمیکردم شوهرم همچین کاری بکنه چون ازهمه لحاظ ازش سربودم وچیزی کم نداشتم تازه من روبراهش کردم ولی وقتی فهمیدم خیلی دلم شکست هردفعه ازش میپرسم اخه چی کم داشتی میگه هیچی فقط خریت کردم اون زن انگشت کوچیکه توهم نمیشد. ولی چه فایده دلی که شکست مثل اول نمیشه واعتمادی که ازبین رفت دیگه برنمیگرده. بعضی مردا وقتی یه زن خوب وکامل نصیبشون میشه هوا برشون میداره فکر میکنن خودشون تحفه ای هستن