2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنین

93 بازدید | 17 پست

من آدمیم که دستام میلرزه وقتی یکی ازم انتقاد میکنه یا داره باهام بحث میکنه سریع گریه میکنم وقتی دارم از خودم دفاع میکنم گریه میکنم وقتی یکی یهو صدام میزنه تپش قلب میگیرم بلند میشم چشمام خیلی یهو سیاهی میره سردرد شدید دارم وقتی ییکی بهم زنگ میزنه بی دلیل تپش قلبم شدید میشه زود عصبی میشم

روانشناس رفتم روانپزشک رفتم دکتر مغزو اعصاب قلب و عروقم رفتم خوب نشدم سنی ندارم 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

نه برونگرام اتفاقا ولی مشکلاتی که سال های اخیر برام پیش اومد باعثش شد

خب اگه اینطوریه باید سعی کنی فراموش کنی خودتو درگیر کار های دیگه کن کم کم سعی کن قوی بشی در برابر این ها

خب اگه اینطوریه باید سعی کنی فراموش کنی خودتو درگیر کار های دیگه کن کم کم سعی کن قوی بشی در برابر ای ...

خودم که وقتی سعی میکنم فراموش کنم میبینی هی فراموش میشه خانوادم یاد آوریش میکنن میزنن تو سرم همین داغونم میکنه میخام دست پر باهام دعوا کنن اون قضایا رو وسط میکشن حتی خودکشی هم کردم

خودم که وقتی سعی میکنم فراموش کنم میبینی هی فراموش میشه خانوادم یاد آوریش میکنن میزنن تو سرم همین دا ...

خیلی کار بدیه فراموش هم کردی برات مهم نباشه دیگه اون اتفاقات گذشته حتما در آینده موفق شو تو بهشون سرکوفت بزن بعد

خیلی کار بدیه فراموش هم کردی برات مهم نباشه دیگه اون اتفاقات گذشته حتما در آینده موفق شو تو بهشون سر ...

دارن رابطه گذشتمو میزنن تو سرم۵سال پیشو الان اینی که دوسش دارم حتی بدش میاد خانوادم هی بخاطر اون اشتباه اذیتم میکنن میگه چرا باید خانوادت اینقدر اذیتت کنن بخاطر یه اشتباه 

دارن رابطه گذشتمو میزنن تو سرم۵سال پیشو الان اینی که دوسش دارم حتی بدش میاد خانوادم هی بخاطر اون اشت ...

اره کار اشتباهیه همون کاری که گفتم حتما موفق شو درس بخون تا بهت افتخار کنن

اره کار اشتباهیه همون کاری که گفتم حتما موفق شو درس بخون تا بهت افتخار کنن

کلا خانواده های ایرانی اینجوری هستن خودشون کلی اشتباه میکنن اما فقط یک اشتباه بچشونو میبینن