2777
2789
عنوان

خانمهای ۲۸ سال به بالا تشریف بیارن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 32 پست
دقیقا. جالبه من ۱۵_۱۶ سالم بود خانم های ۳۰ ساله رو اینطوری توی ذهنم دسته بندی کرده بودم : پرمشغله، ع ...

👌🏽

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
عزیزم انتخاب همسر هم یکی از همون انتخاب هاییه که آزادانه انجام میشه و آدم کسی رو انتخاب می‌کنه که به ...

اولش خب آدم یه سری چیزهایی تو طرف میبینه که میگه میشه بخاطر این پوینت های پثبت از چیزای دیگه گذشت.

مثلا من پریدن با پاراگلایدر رو خیللللی دوست داشتم. کلاس هاش هم پیدا کردم . بعد از ۵ جلسه تئوری ۲ بار با مربی میتونی بپری.

مربی هم فقط آقا بود اون موقع. بخاطر اینکه همسرم حساس بود رو قضیه نامحرم و این حرفا نشد به این آرزوم برسم. خودشم میدونه دوست دارم پریدن رو. هر موقع چترباز میبینه تو آسمون نشونم میده با ذوق. این یه مورده که خیلی تو دلمه. دلم میخواد قبل از ۴۰ سالگی امتحانش کنم ولی خب موردی هم نیس که بخاطرش بخوام بگم اگه ب من احترام نمیذاری بهتره تمومش کنیم 🙁

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش خب آدم یه سری چیزهایی تو طرف میبینه که میگه میشه بخاطر این پوینت های پثبت از چیزای دیگه گذشت. ...

عزیزم من خیلی کلی گفتم، شما رو چندتا مورد با همسرت اختلاف نظر داری

به هرحال عقیده من اینه که آزادی روح و فکر و رفتار آدم به همه چی الویت داره، از طرفی من به تعهد معتقدم اما تعهد رو با آزادی و اختیار خودم انتخاب میکنم 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه