2777
2789
عنوان

خانمهای ۲۸ سال به بالا تشریف بیارن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 32 پست

اینو کلی میگم : از لیست بلند آرزوهات اونایی که میتونی رو برآورده کن. 

منم همیشه فکر میکردم ۳۰ سالگی چقدر آدم پخته و جاافتاده و سنگین میشه‌ ولی خدایی اشتباه میکردم. الان ۲۹ ام. فک نکنم تو ۳۰ سالگی هم خیلی عوض بشم.

من  از نوجوونی از این میترسم که نکنه پیر بشم بگم ای کااااش فلان کار رو میکردم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰ فقط یک عدده و ما الکی بزرگش میکنیم چون برامون قابل باور نیست بنظرم تلاش هرروزت رو انجام بده برای ...

منطقم همین رو بهم میگه که کلا هر سنی فقط عدده، اما از درون انگار یه ناامیدی مخفی دارم که دارم به این سن نزدیک میشم!

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
هیچی فقط بدون سی با ۲۸ با ۳۳ و ... فرق نداره، دل باید خوش باشه جنیفرلوپز حرف خوبی زده بود گفته بود ...

بسیار دلگرم کننده بود حرفتون🌻

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
آخه ۲۸ سالمه😄 یعنی معتقدی دیره برای بعضی کارا؟ مثلا چه کارایی؟

عزیزم اومدی تو نی نی سایت سوال به این مهمی رو میکنی، هر سوالی رو باید از اهلش پرسید، نمیگم بچه های اینجا خدایی نکرده موفق نیستن اما اگر واقعا دنبال اینی که بدونی چطور بهتر شی باید از آدمایی که واقعا از خوشبختی و موفقیتشون مطمینی بپرسی

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
اینو کلی میگم : از لیست بلند آرزوهات اونایی که میتونی رو برآورده کن.  منم همیشه فکر میکردم ۳۰ ...

درسته، شاید کودکانه و تا حدودی احمقانه باشه ولی نوجوون که بودم میگفتم دوست دارم سی سالگی بمیرم و بعد از سی رو تجربه نکنم! اما الان ته وجودم احساس میکنم با بیست سالگی فرق زیادی نکردم

منطقم همین رو بهم میگه که کلا هر سنی فقط عدده، اما از درون انگار یه ناامیدی مخفی دارم که دارم به این ...

میگم که طبیعیه چون بهرحال میری توی دهه سوم و اکثر افراد این حس رو دارن من خودم ۲۹سالمه اتفاقا چندوقت پیش داستیم با همسرم دراین مورد حرف میزدیم ،بهرحال ما نمیتونیم جلوی زمان رو بگیریم اما میتونیم تلاش کنیم ،مثلا اگه از قبل مفید بودیم ادامه بدیم اگه نبودیم مفیدتر باشیم

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
عزیزم اومدی تو نی نی سایت سوال به این مهمی رو میکنی، هر سوالی رو باید از اهلش پرسید، نمیگم بچه های ا ...

نینی سایت رو بعنوان یه نمونه بزرگ از جامعه خانمهای ایرانی درنظر گرفتم، بازم ممنون از وقتی که گذاشتید🌻

میگم که طبیعیه چون بهرحال میری توی دهه سوم و اکثر افراد این حس رو دارن من خودم ۲۹سالمه اتفاقا چندوقت ...

کاملا درست میگید

عزیزم اومدی تو نی نی سایت سوال به این مهمی رو میکنی، هر سوالی رو باید از اهلش پرسید، نمیگم بچه های ا ...

عزیزم یه سوال در مورد امضات...

وقتی داریم با یکی دیگه زندگی میکنیم که رفتارهای ما روی اون هم تاثیر داره چطوری میشه گفت هر طور دوست داری باش، این زندگیه خودته؟

من یه سری کارها میخوام انجام بدم ولی میدونم گروه خونی همسرم بهش نمیخوره . انجام ندم یه جور انجام بدم یه جور

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
نه دیر نیست  من فکر کردم منظور شما عوض کردن یا  تغییر دادن زندگیتونه  موفق باشید

همچنین شما💜

درسته، شاید کودکانه و تا حدودی احمقانه باشه ولی نوجوون که بودم میگفتم دوست دارم سی سالگی بمیرم و بعد ...

دقیقا. جالبه من ۱۵_۱۶ سالم بود خانم های ۳۰ ساله رو اینطوری توی ذهنم دسته بندی کرده بودم : پرمشغله، عینکی   ،اونقدر کار میکنن که همیشه خسته ان، چند تا بچه دارن ... 

ولی الان میبینم شاید گذشته اینطوری بود ولی الان واااقعا سن شده یه عدد. قرار نیس همه ۳۰ سالگی شون مثل هم باشه. یکی تازه ازدواج میکنه اون موقع، یکی ۳ تا بچه داره 

بستگی به این داره برای برنامه بلند مدتت چی در نظر گرفتی؟ مثلا تو ۵۰ سالگی میخوای خونه دار باشی یا شاغل؟ اگه شاغل از قبل از ۳۰ باید برنامه ش رو بچینی

عزیزم یه سوال در مورد امضات... وقتی داریم با یکی دیگه زندگی میکنیم که رفتارهای ما روی اون هم تاثیر ...

عزیزم انتخاب همسر هم یکی از همون انتخاب هاییه که آزادانه انجام میشه و آدم کسی رو انتخاب می‌کنه که بهش شبیه باشه، اما اگر حالا کار از کار گذشته خب دو راه میمونه پیش پای آدم اولیش صحبت و گفتگو و تعیین حدود و حریم شخصیه و دومیش اینکه اگر طرف احترامی برای زندگی همسرش قایل نیست حیف از زندگی آدمه که به پاش تلف شه 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه