2777
2789

سلام دوستان نازنینم🌻

اخیرا چند تا تاپیک توی سایت دیدم با این موضوع که مثلا اگه به فلان سن برگردید چه میکنید و چه نمیکنید، با توجه به اینکه فرصتی برام تا ۳۰ سالگی نمونده و ۳۰ سالگی تو تصورم یه غول بی شاخ و دمه، چه توصیه ای برام دارید برای این سنم؟ به قول بعضی کاربرا اگه دوباره ۲۸ ساله بشید چه میکنید و چه نمیکنید؟! 

دریغ نکنید لطفا، ممکنه یه نکته ریز توی کامنتاتون یه ذهنیت و در نهایت یه دنیا رو تغییر بده.

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ٣٠ سالمه

هدف زندگيت بايد قبل از ٣٠ به نظر من بايد مشخص باشه و تو مسيرش خودتو قرار بدي.

من قبل از ٣٠ اينكارو كردم و واقعا اگه كوتاهي ميكردم ديگه الان ممكن بود نتونم به چيزايي كه ميخام برسم

حرف مردم مهم نباشه هیچی زشت نیست هرکاری دوست داری انجام بده برو یه اتلیه یه سری عکسای ژورنالی بندا ...

ممنون بابت وقتی که گذاشتی

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...

هیچی فقط بدون سی با ۲۸ با ۳۳ و ... فرق نداره، دل باید خوش باشه

جنیفرلوپز حرف خوبی زده بود گفته بود تو ۲۰ سالگی فکر میکردم همه چی تو ۵۰ سالگی دیگه تمومه کاش یکی بود می‌گفت اینطور نیست، فکر نکن سن بالا می‌ره شوق یا توانایی یا زیبایی کم میشه 

فقط خوشحال و امیدوار باش و در حال زندگی کن

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
بچه داری..گردش...کلاس ورزش...ماسک طبیعی واس صورت...عکس گرفتن زیاد...کلا عشق وحال

ممنونم، ورزش رو واقعا موافقم و خیلی بهش فکر میکنم

۳۰ فقط یک عدده و ما الکی بزرگش میکنیم چون برامون قابل باور نیست بنظرم تلاش هرروزت رو انجام بده برای موفقیت تا بعدش نگی کوتاهی کردم

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
بنظرم ۲۸ سالگی سنی نیست که بشه خیلی کارها کرد اگه میگفتی باز ۱۸ حرفی داشتم 

آخه ۲۸ سالمه😄

یعنی معتقدی دیره برای بعضی کارا؟ مثلا چه کارایی؟