2777
2789
والا سه ساعت تو مطب نشستم ،۶۰تومن ویزیت دادم ،رفتم دکتر گفت باید بری پیش خانم ندیم زاده ،حالا از دیر ...

والامن کرج نیستم ولی توتامیک اقدامیاتگت میکنم اونجابپرس

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

والا سه ساعت تو مطب نشستم ،۶۰تومن ویزیت دادم ،رفتم دکتر گفت باید بری پیش خانم ندیم زاده ،حالا از دیر ...

نشدتگت کنم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1675349/مامانای-اقدامی-واسه-بارداری-با-کیت-وتخمکگذاری-بیایید-باهم-باشیم?postId=142299785

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سر پسرم ان تی 3.5 بود  آمنیو دادم سالم بود  شکر خدا الانم 4 سالشه ماشاالله😊

راست میگی ؟؟؟؟خداروشکر ،ازمایش آن تی هم داده بودین ؟؟؟تو هفته ی چند بودین ؟؟؟خواهشا جوابمو بدین 

راست میگی ؟؟؟؟خداروشکر ،ازمایش آن تی هم داده بودین ؟؟؟تو هفته ی چند بودین ؟؟؟خواهشا جوابمو بدین  ...

غربالگری اول بود 11 هفته بودم 

توی سونو زد ان تی 3.5 تیغه بینی هم دیده نشد 

آزمایشم زد ریسک پرخطر 1 به 147 بود ریسکش

بخاطر همون آمنیو شدم 

غربالگری اول بود 11 هفته بودم  توی سونو زد ان تی 3.5 تیغه بینی هم دیده نشد  آزمایشم زده ...

آره دقیقا منم تو یازده هفته و دو روز ۲/۹۰بود حتی دکتر گفت ۳هم‌دیدم خیلی نگرانم ،حالا هی ب مطب دکتر زنگ میزنم مگه برمیدارن

آره دقیقا منم تو یازده هفته و دو روز ۲/۹۰بود حتی دکتر گفت ۳هم‌دیدم خیلی نگرانم ،حالا هی ب مطب دکتر ز ...

نگران نباش توکل بخدا

باید ببری سونو و آزمایشو دکتر ببینه و تصمیم بگیره

سالمه مطمئن باش